Sieraden…

Sieraden…

Net zoals ik een tik heb met make up en nagelak, heb ik die tik dus ook met sieraden!! Kastjes vol met armbanden en ringen en oorbellen…maar dragen ho maar!! Ja in de zomer heb ik standaard mijn noosa armband om en mijn josh armband maar verder niet veel. Zonde eigenlijk als ik zo naar die leuk gekleurde armbandjes kijk en heb mij voor genomen het weer te gaan dragen.

Ik had een paar jaar geleden mijn hele handen behangen met ringen, schakel ringen, gewone ringen en mijn trouwring maar tja dat pas ik allemaal niet meer want het is veel te groot en ik weiger alles kleiner te laten maken maar zit er de laatste tijd toch over na te denken want ik mis het gewoon.

Mijn kettingen met de namen van de meiden heb ik eigenlijk altijd om en doe ik ook nooit af. Vorige week kreeg ik mijn Louie Vutton oorbellen en die heb ik een paar keer in gehad maar ben als de dood dat ik ze verlies hahah.

Zijn jullie ook gek op sieraden en wat voor sieraden vind je dan leuk en draag je?

4 gedachten over “Sieraden…

  1. I love it! Ringen, kettingen, oorbellen, rinkelende armbanden… ik hou ervan. Maar bij mij is het punt: Aangezien ik een zeer actief persoon ben, vergeet ik dat ik bijvoorbeeld die ring nog om had en dan rats ik ergens langs en jahoor. Ring stuk. 😂. En over dat verkleinen; ik zou het misschien bij sommige sieraden toch wel doen, maar ja dat moet je zelf weten. ik geloof nog steeds wel dat je op een dag weer een een gewone maat past

    Xx

    1. ja leuk he en oh oh wat een doos ben je ook he hahaha en ja verkleinen….ik weiger gewoon dingen aan te passen op dit lichaam snapje 😉 en mooier worden mijn ringen er ook niet op als ik ze steeds laat verkleinen. mijn schakelringen zouden wel kunnen en dat gaat ik denk ik ook wel doen, mijn trouwring blijft lekker om mijn nek hangen 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.