Simpele outfitje

Simpele outfitje

Hey!!
We zijn weer wezen winkelen en geloof mij of niet maar het viel tegen bij de primark!! Ik kom er altijd met een tas vol terug en nu….crisis joh!! Maar ik heb nog wel wat weten te scoren en dat laat ik jullie vandaag zien.

 

Een heerlijke comfi trui met een zwarte spijkerbroek met scheuren erin. Blijven leuke broeken vind ik en ze zitten gewoon lekker en dat is voor mij heel belangrijk! En ik had nog een een gewone grijze spijkerbroek en een jurkje maar dat jurkje komt later want alles moest weer snel de was in natuurlijk hahah. Wij wassen onze nieuwe kleding altijd eerst jullie ook?

Nou dat was het dan hahah, jeetje echt even drama zeg want wat ik al eerder zei ik slaag daar atlijd maar ze hadden gewoon niet de dingen waarvan ik dacht yesss hebbennnn. Ja dat kan natuurlijk ook gebeuren maar goed er zijn nog meer kleding zaken waar ik mij de komende weken maar op ga storten en jawel ik krijg deze week nog een flair pants want vind hem zo gaaf bij mijn moeder en zus….ik kan niet achter blijven he ;). En oh mijn nieuwe schoenen staan hier ook heel erg leuk onder 😀

Nou wat vinden jullie van mijn comfi outfitje?

 

 

4 gedachten over “Simpele outfitje

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.