Sinterklaas was top!

Sinterklaas was top!

Vandaag was het dan voor ons zogenaamd die pakjes dag…leuk hoor als je net 2 weken geleden aan de ontbijttafel krijgt horen dat die vent helemaal niet bestaat van je kids haha. Maar goed deze dag stond al lekker in de planning en een la familia B dag is nodig op zijn tijd en zeker in de tijd waar we nu in zitten. We hebben heerlijk pakjes uitgepakt met de kids, we hebben heerlijk gegeten alleen rashel stortte weer helemaal in het arme kind en heeft koorts :(, moeders vond het ook nodig om in te storten dus we waren best vroeg thuis, heel heel jammer want had het naar me zin bij daan, geer en de kids, maar goed we kunnen dan beter in bedje liggen dan daar hangen he 😉

We moesten natuurlijk een keer met ze alle op de foto volgens rach hihi, sta nooit met me schoonzus op de foto, en roon al helemaal niet op fotos dus tijd om te schieten hihih. Daantje, geer en de kids we hebben genoten en daan snel die zalm komen eten he hahahaa lekkere tut van me;)

De stress giert door me lichaam, morgen staat de weegschaal te wachten op ursula voor me en naar mijn idee beloofd dat niet veel goeds:( maar kop omhoog rachie en go!!! deze dag kunnen ze me niet meer afpakken 😉

10 gedachten over “Sinterklaas was top!

 1. Hele leuke foto’s! Geloven ze er niet meer in? Ik was trouwens ook 6 (best vroeg) maar dat deed mijn moeder express omdat ik zo zenuwachtig werd voor december door sinterklaas en te druk werd toen heeft ze het zelf maar wat eerder gezegd.

 2. Wat een leuk verhaal om te lezen. Fijn dat jullie het naar jullie zin hebben gehad! Ik moest even lachen om het begin stukje; dat je kids je even vertellen dat die vent niet eens bestaat. Ik zie het gewoon voor me, een hele ontdekking! Ik hoop dat je bezoek aan Ursula mee viel. *duim duim*

 3. Ziet er gezellig uit op de foto’s Rach!! Fijn dat je het thuis kon vieren en hoop dat je bezoekje aan Ursula mee viel… I’ll keep my fingers crossed…

 4. ik vind je foto’s heel leuk behalve ben ik wel even heel heel erg geschrokken van je 🙁 jeetje rachel wat takel je snel af wijffie, gaat je pik niet in het zand steken nu he!!! je hebt een heerlijke dag gehad en nu is het tijd om je shit bij mekaar te rapen en te vecht kut!!! xxxx

 5. Wat fijn om te horen dat je zo’n leuke dag hebt gehad Rachel 😉 Dat verdien je. Je twitterde die foto van Roon en Debbie al vanmiddag, en ik dacht meteen: WOW die lijken veel op elkaar! Leuk om te zien 😉

  Veel succes morgen bij Ursula! Kom op Rach, zoals je zelf al zegt, go for it, ga ervoor! Je kan dit.

  1. ja lijken veel op mekaar he melis en debby lijkt 2 druppels water op nio ihihih dus ik weet hoe nio er ongeveer uit ziet als ze ouder word 😀

   en dank je wel lieffie xxxx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.