Sintlay here whe come!

Sintlay here whe come!

oke je krijgt een kitje van haarΒ en dan zitten er twee tutta’s naastje die al helemaal uit hun panty gaan van ooohh mama wil je er een foto mee bewerken voor me en oja doe de site ook maar hahah(slim:P)Β  De schoenen werden al gelijk uit de kast gehaald want hey mams haar site is al in sinterklaas dus ja dan komt die ook wel vanaaf……NOT honeys hahah (twee pruillipjes nu ) dus we zijn even een paar weken in “sint style”

volgende week komt de goede man hier op scheveningen aan en ja wij zijn van de party πŸ˜€

35 gedachten over “Sintlay here whe come!

 1. Hij is weer leuk geworden, as we speak is Manon nu allerlei sinterklaasspelletjes aan het doen op mijn pc en ik zit achter de laptop. Ze kan hier ook niet wachten, maar eerst woensdag St. Maarten…oook heel leuk en lekker.

 2. leuke nieuwe lay hoor
  ik mis nu alleen eigenlijk nog een foto van jou in een pakje –>

  hahahahah πŸ˜‰ Misschien een jurk van Belle?

 3. Hahaha, vind het wel typisch iets voor jou, zo’n Sinterklaas lay-out. πŸ˜€ Nog een weekje wachten en dan is die beste man er weer. Wat zal ik dit jaar op mijn verlanglijstje zetten? De meiden hebben hun lijstje al klaar?

  1. haha de dames hebben een boek van intertoys en dan een stuk of 5 dingen die NIET zijn aangevinkt ken je dat πŸ˜€
   voor de grote hier geen sint, wij zijn meer kerstpersoontjes πŸ˜‰

 4. en jawel komt klaagbaak weer: site is toppie mop alleen ik heb zo’n bloedhekel aan die tijd he pff kids deprie mhoahahahah maarja volgende week komt die lullo weer aan hier πŸ˜€ en 2 december gaan we naar eindhoven club van sinterklaas feest heb kaartjes gekregen van me moeder pffff hahahahha

  xxx

  1. zeikwijf hahaha maar nee hier idem dito hoor idd kids helemaal rijp voor prozac door de stress en ik stressen omdat ik weer niet weet wat ik voor ze mot kopen je kent het wel lol
   leuk sinterklaas feest toch in utrech:D

 5. owwh leuk helemaal in styling van de sint πŸ˜€ ff wat anders dan we gewent zijn van je maar wel super πŸ˜€

 6. Tjah een schoen zetten terwijl de sint nog niet in het land is schiet niet op. Ik probeerde dat vroeger ook vaak, soms zelfs midden in de zomer… Nooit zat er iets in πŸ™

  Wel een leuke lay πŸ˜€ Lekker sint sfeertje! πŸ˜€

 7. wat een wousje ben je weer he schrok me rot toen ik op je site kwam dacht ja hoor die dolle is weer bezig geweest hihi maar hij is wel leuk geworden πŸ˜€

 8. leuk gedaan πŸ˜€ wij gaan natuurlijk volgende week ook πŸ˜€ mits het hoost maar daar gaan we niet vanuit he πŸ™‚

 9. MOHJAHAHAH ik wist het he hoorde je al mopperen aan de foon en ja hoor bep is weer bezig met haar site πŸ˜€ en nog wel in sinterklaas design lol hijs leuk

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.