Eigenschappen: Wat zijn je slechtste?

Eigenschappen: Wat zijn je slechtste?

Ik zat eens op mijn lijstje te kijken met vragen en ik vond dit ook wel een die vaak heel interessant kan zijn.
Natuurlijk hebben we allemaal een hele hoop goede eigenschappen, maar ik kan me haast niet voorstellen dat er mensen zijn die geen slechte hebben.

Ik heb er in ieder geval wel een aantal waar ik vandaag weer open over ga vertellen 😊
Het zijn geen shocking eigenschappen hoor en denk dat sommige zich wel herkennen in een aantal.

Lezen jullie weer gezellig mee?

Ongeduldig zijn

Ja dit is een van de eigenschappen waar ik regelmatig last van heb. Vooral als ik weet dat er iets leuks staat te gebeuren heb ik hier heel snel last van. En dan moet het al helemaal weken duren haha.. man man wat een ongeduld ben ik dan! Heel soms merk je dat ook wel eens aan mijn humeur hoor. Vooral als het een pakketje is dat moet binnen komen en het komt steeds maar niet.. Denk hierbij aan een bestelling via ome Ali bijvoorbeeld.
Ook het wachten op antwoord van bijvoorbeeld een organisatie. Wij aanvragen doen… Weken hoor je niks… tot je er zelf maar eens achteraan belt.. Verschikkelijk vind ik dat!

Eigenwijsheid

Jazeker! Ook dit is er een waar ik last van heb. Vooral als ik iets wil en het op mijn eigen manier moet haha.. Gelukkig kan ik dan ook weer goed relativeren en kan ik mijn eigenwijsheid gauw opzij zetten. Maar het is en blijft toch een eigenschap waar ik me soms vanaf vraag, waarom heb ik deze? Het is soms best wel eens irritant voor anderen.
Het is dit keer een heel kort lijstje  maar wel een waar wat meer uitleg bij kwam kijken. Zoals ik al zei zijn het geen shocking things en valt het eigenlijk wel reuze mee. Het is meer dat ik vooral van de 1e wel eens zelf last heb. Maar het heeft me gelukkig nog nooit in de problemen gebracht 😊

 

Wat zijn jullie slechtste eigenschappen? En heb je er veel last van? Of hebben anderen er last van?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.