Slenteren in Delft

Slenteren in Delft

Wij zijn er nu wel achter dat je niet zover hoeft te tuffen om lekker ergens rond te kunnen snuffelen en plekjes te ontdekken. Tuurlijk Amsterdam blijft ons favoriete plekje om heen te gaan en we willen ook nog naar Leiden en naar Rotterdam.

Maar we zochten het pas geleden weer even wat dichter bij huis aangezien ik natuurlijk een flinke griep heb gehad en daarna even mijn ribben spontaan brak…dus….dan maar lekker dichtbij huis!

Wij gingen lekker even slenteren in Delft! Ik kom regelmatig in Delft daar niet van maar ik duik nooit de zijstraatjes of de stad in daar. Dit keer wel en we vonden het weer super en je ziet toch weer nieuwe dingen. En juist van die nieuwe dingen houden wij!

Echt weer voor op een terrasje te gaan zitten was het nog niet dus dan doen wij de volgende keer gewoon lekker 😉

Wel hebben wij lekker even “geslenterd” langs het water en zijn hier en daar wat winkels ingedoken want om nou met lege handen thuis te komen vind ik dan weer niet leuk. We kochten wat spulletjes en een trui voor Roon en hebben verder gewoon om ons heen gekeken en dat vind ik meestal nog het leukste, mensen kijken!!

Roon en ik hebben 2 jaar in Delft gewoond en gingen daar in het weekend ook altijd wel op stap, dus even langs de cafeetje lopen waar we toen zaten was gewoon even leuk weer. En Rashel wil alles weten van papa en mama vroeger dus die wilde hele verhalen horen :D.

Delft blijft een mooie stad maar ik zou er persoonlijk niet meer willen wonen. Het is gewoon niet mijn buurt ondanks ik er 2 jaar met plezier heb gewoond!!

Zijn jullie wel eens in Delft geweest? En heb je nog tips voor ons voor ons volgende uitstapje in Delft?

Wij zijn voor het laatst eind vorig jaar in Delft geweest in de apple store en verder eigenlijk niet meer. Ik kom dan vaker in de Hove, dat is een kleine overdekte winkelcentrum met ook hele leuke winkels en daar gaan we ook zeker nog een keer een blogpost over maken!

Wat ons volgende uitstapje word weten wij nog niet. We willen echt lekker weer hebben nu zodat we wat langer kunnen lopen en lekker ergens een terras kunnen pakken!!

4 gedachten over “Slenteren in Delft

  1. Toen ik nog in den haag woonde ging ik wel eens met mijn exschoonloeder naar de ikea daar.. Verder ken ik het niet eigenlijk.. maar een schande dat ik toen niet verder gekeken heb dan de ikea 😮

  2. Het lijkt mij heel leuk om daar eens wat uitgebreider te kijken. Ooit – een aantal jaren terug – met H. meegeweest omdat hij daar een afspraak had. Maar eerlijk gezegd heb ik alleen maar in het café gezeten. Zonde. Een volgende keer zal ik zeker wat meer om mij heen kijken.

    1. oh ja dat is zonde want er is daar zoveel moois te zien!! Ik ben helemaal weg van de kerk daar ook, dus mocht je een keer gaan en nee ben niet eens gelovig haha en je hebt er zoveel leuke winkeltjes!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.