Snack momenten

Snack momenten

Iedereen eet snacks overdag…althans, de mensen die ik ken wel en ik zelf ben er ook goed schuldig aan :D.

Maar wat snack jij dan Rach, aangezien je niks binnen houd…..die vraag krijg ik regelmatig.
Nou ik eet gewoon net zoals een ander persoon, alleen ja bij mij is het dweilen met de kraan open.

Maar wat ik lekker vind tussendoor ga ik jullie vertellen.

Ik lust eigenlijk alles wel en voorheen at ik elke dag standaard vis. Maar op een of andere vage manier kan ik het gewoon niet meer luchten die vis. En het gekke is dat ik er soms gewoon echt naar snak maar goed ik neem het dan maar niet omdat ik dan weer bang ben een crash te krijgen.
Ik knabbel liever op een stuk komkommer, die ik uithol en beleg met kaas en kipfilet. Of een klodder roomkaas ertussen is ook super lekker 😀
Maar de laatste tijd ga ik toch meer voor mijn eigen gemaakte lijnzaadcrackers.
Ik heb ze nu wel wat aangepast en doe er parmazaanse kaas doorheen en dat maakt ze super lekker. Dan met een flinke klodder roomboter en een plak komijn kaas of gewone kaas, heerlijk!!

Het zoete snacken …tja dan kom ik toch weer terug op mijn helse drop verslaving hahah. En uitgerekend wat ik niet mag hebben hunker ik het meeste naar :(.

Slagroom….niet aan te slepen hierzo!! En ja dat mag ik wel omdat er geen kh inzitten en een beker slagroom die ik dan opklop is binnen no time weg. Wel al rennend door het huis soms want ja de dochters lief zijn er ook gek op!

Wat snacken jullie graag?

De rest van het gezin eet gewoon chips, en ja ben ik ook gek op maar krijg daar mega last van dus het is altijd kiezen of delen maar uiteindelijk verlies ik want dan heb ik toch weer een heerlijke stinkende chapito naar binnen gewerkt hahah.

Kaas, worst en smeersels zijn hier van iedereen een favoriet en dat doen wij dus ook wel eens gewoon als avond eten naar binnen werken. Gewoon een schaal met van alle lekkere dingen erop. Het is niet alleen lekker maar ook gezellig!!

Ik ben wel benieuwd naar aan wat jullie je vergrijpen ’s avonds of in het weekend 😀

2 gedachten over “Snack momenten

  1. Ik vind nootjes heel lekker, en pinda’s. Pindakaas, ook, van die 100% pinda – pindakaas ( dus niet die Calvé of zulks ). Daar gaat dan voor de vorm nog een rijstwafel onder, maar ik lust het ook best zo uit de pot… 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.