#snailmail

#snailmail

Op IG (instagram) is er eentje begonnen met #snailmail, en dat verspreid zich in een rap tempo nu en ja zelfs ik ben besmet met het virus :D. Snailmail is een soort van pen-vrienden hebben, mekaar brieven sturen met kleinigheidjes erbij of leuke prul dingetjes voor de volgende snailmail. Ik nooit gedacht dat ik me daar in zou mengen want ben wel lekker crea bea met nagels maar oh no met papier haahah, maar ik vind het super leuk om te doen en zelfs de meiden zijn aangestoken hihi. Wie schrijft er tegenwoordig nog een brief dan? of een kaartje? ja precies dat gebeurd niet meer zovaak als vroegah. Met snailmail schrijf je dus gewoon nog je brieven en er komt geen tiepwerk aan te pas 😀
snailmail

Ik heb mijn eerste snailmails al binnen gehad en ookal verstuurd en je word er gewoon happy van 😀

Doen jullie al aan snailmail?

21 gedachten over “#snailmail

 1. Ik ben er ook mee begonnen, hou er van om creatief bezig te zijn en te schrijven.
  De ideale combinatie, dat snail mail! Als je het leuk vind om met mij te snail mailen, mail dan naar: siegrit-prins@hotmail.com meer snailmail maatjes zijn van harte welkom!

 2. `
  Ik was al zo benieuwd wat dat Snailmail betekende.. maar ‘gewoon ouderwets’ brieven schrijven. Leuk idee, maar nee ik doe daar (nog?) niks mee. Daar ontbreekt me echt de tijd voor. Maar het ziet er wel erg leuk uit.

   1. haha ik heb ook geen twitter (ook geen facebook trouwens). Ik ben niet zo van de social media. ik lees gewoon lekker blogjes en meer niet (reageer ook eigenlijk nooit, sorry).

    1. hihi oke ja ik vergeet Dat nog wel eens dat niet iedereen zo een media freak als ik ben hahah en geen sorry hoor 😉 wel leuk dat je meeleest 😉

 3. Ja ik doe het ook met 6 mensen.. meer dan genoeg.. en ja daar val jij ook onder.. jij begon toch?!! Morgen gaan er weer 3 op de bus, en kan ik weer 3 beantwoorden, maar dat doe ik in de loop van volgende week.. moet wel leuk blijven en wil weer wat nieuwe dingetjes zoeken.

 4. Heerlijk he… Vind het echt grappig dat het zo,n hype is geworden via IG. Ben er ook helemaal verslaafd aan geraakt. Ben vandaag ook de hele middag al aan het knutselen geweest ervoor. Wordt er zo vrolijk van al die post te versturen en zeker ontvangen.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.