sneeuw hier, sneeuw daar…overal sneeuw

sneeuw hier, sneeuw daar…overal sneeuw

Welja we gooien er gewoon nog ff een sneeuw logje op. Het gaat ook werkelijk nergens anders meer over! openbaar vervoer die op ze hol ligt, er staat een tram in het winkelcentrum hier al vanaf gisterochtend en kan geen kant op. Ik heb er geen last van want wij gaan niet met de tram maar kan me goed voorstellen dat mensen die dat wel doen het nu wel zat zijn;)
vanmorgen moesten we toch echt met de auto de weg op en geloof me ….wat een ramp!!! vroegah…strooide ze nog, neuh nu niet meer en ligt er tot aan je schenen met sneeuw op een kruispunt :s spekglad en harder als 20 km kan je hier niet rijden, nog teveel eigenlijk;) maar goed moest eruit, naar de huisarts voor moi en nio en tut zit nu aan de ventolin, even voor 2 weken en dan moet ze weer terug, ik moet het even tot donderdag aankijken en als mijn benauwdheid dan weer niet over is dan toch weer een kuur, niet te hopen natuurlijk maar goed.

Gister was natuurlijk de top dag kwa sneeuw!!! kinderen helemaal uit hun dakkie natuurlijk hihih. de tuin was mooi strak wit en nadat roon en de dames een sneeuwpop hadden gebouwd….hahaa een ravage lol, heerlijk, ze waren nat en verkleund maar hadden de grootste lol:D.

nog 3 dagen en dan is het mama dag hier, nee niet ik maar mijn moeder haar dag;) Β moet zeggen dat ik tot nu toe redelijk rustig ben en toch wel denk dat ik het dit jaar wat makkelijker heb dan de vorige jaren (volgens mij schrijf ik dit vaker maar voelt wel zo ;)) haar logje staat al klaar en wat ik 24 december gaat doen de hele dag is nog blanco;)

36 gedachten over “sneeuw hier, sneeuw daar…overal sneeuw

 1. Sneeuw is geweldig, behalve als je er door moet. Gelukkig reed wel een trein gisteren en vandaag. Dus ik had er geen problemen mee!!

  Sterkte met je meisjes en jij. Vervelend pufjes nemen!

 2. Gister was de sneeuw echt leuk, maar het mag nou wel weer opzouten haha:P Wordt woensdag ploeteren op de fiets naar werk.

  En het heeft hier wel gesneeuwd trouwens, ik had het alleen niet door.

 3. nice picas weer πŸ˜€ maar ik ben het nu ook wel zat hoor dat sneeuw:( kan geen kant op man !!!
  sterkte donderdag en ben ook benieuwd naar je loggie;) :livi

 4. hey tut
  live is a biatch hoor ik je vanmiddag nog zeggen πŸ™ toch wel beetje moeilijk nu he maar als je dan naar de heerlijke smoelen van je meiden kijkt en naar je lieve hubbie krijg je weer een smile πŸ˜€ TOP!!
  ik krijg weer een smile on the face van je fotos hihi

 5. joehoeee sneeuwlogvrouw πŸ˜€ ja het is wel voer natuurlijk voor een logje en het is zoon mooi gezicht ook he πŸ˜€
  hebbie weer zo benauwd dan meis πŸ™ zag ookal dat je niet ging trainen dus dan weet ik al dat je je echt niet lekker voelt:( en niootjuh ook aan de ventolin πŸ™ beterschappies hoor

 6. heel nederland ontregeld het is wat, guttegut wat zijn we overal op voorbereid als de stroom uitvalt, vraag een noodpakket aan hahah maar voor sneeuw ….nee daar is nederland niet klaar voor! moest zo lache vanmorgen, in andere landen hebben ze echt sneeuw schuivers en hier hahah een busje met een ding voorop gebouwd om het sneeuw weg te schuiven hahaha klasse nederland
  leuke fotos van de meiden in de snow en voor jou en nio beterschappies en sterkte donderdag :livi

 7. countdown rach ?
  even een klote dag voor de kerst maar na de kerst en natuurlijk tijdens kerst ga jij gewoon lekker ff genieten πŸ˜‰
  leuke sneeuwfotos weer πŸ˜€

 8. me tenen zijn nog bevroren van ff boodschappen doen dus nee ho maar he met je sneeuw πŸ˜›
  je meiden genieten lekker zo he πŸ˜€ en manlief ook πŸ˜€

 9. hahah nou van mij mag het ook wel over zijn die snow hoor, nou ja na de kerst dan πŸ˜‰
  zoals sommige andere hier zit ik ook klaar donderdag πŸ˜‰

 10. vond het vandaag wel te doen, minder koud was het ook πŸ˜‰ je meiden hebben er lol aan iig πŸ˜€
  sterkte voor donderdag en tuurlijk ben ik benieuwd naar je logje wat je al klaar hebt staan πŸ˜‰ zal wel me doos tissues bij de hand houden zoals elk jaar πŸ˜‰

 11. ik ben ook 3 uur onderweg geweest vandaag rach op een stukkie waar ik normaliter 20 min over doe :s voor de kinderen is het geweldig maar voor werkend nederland niet!!
  heerlijk zo die meiden in de sneeuw he πŸ˜€
  kop onder donderdag het schat πŸ˜‰

 12. Ik vind het op z’n zachts gezegd: KUT…. ik heb 2 uur erover gedaan om thuis te komen!? Eerst 35 minuten gewacht op de metro, werd er omgeroepen dat er GEEN METRO’S MEER REDEN RICHTING SPIJKENISSE!! WHAT THE HELL!!

  Toen moest papa komen!! Het is hier SPIEGELGLAD OP DE WEGEN =s

 13. moppieeeeeeeee ik sta aan je zijde hoor van de week πŸ˜‰ je krijgt alvast een onwijs dikke digitale knuffel van me;)
  zit nog ff genieten van je fotos want die zijn idd snowie he πŸ˜€

 14. Ik had een spontane vrije dag vandaag dat was vandaag wel een voordeel van die sneeuw. Maar ben ook wel erg blij dat ik het niet de trein in hoef oid. Dus geniet ook van de mooie plaatjes.

  Beterschap voor je kleine meid en voor jou een knuff en zet hem op deze week!!

 15. he moppie
  het is wat he met al dat sneeuw hihih
  en goedzo dat je nog niet al nagelvretend zit te wachten op de 24e πŸ˜‰ ik ben ook benieuwd naar je logje aangezien je me al een hint hebt gegeven dat het compleet anders word hihih

 16. idd niks rijd meer nee !! balen voor al die mensen die idd wel met ov moeten !!! en ja autorijden lijkt me ook geen fun
  en rach mocht ik je niet meer spreken ik zit klaar de 24e om je logje te lezen πŸ˜‰

 17. hou op schijt uit met die sneeuw!! idd vroegah strooide ze nog nu niet meer man achterlijke als ik het ff zo mag zeggen want het is levensgevaarlijk zo !
  hahah lekker he die ravage in je tuin maar je meiden genieten wel

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.