sneeuwwitje en assepoester

sneeuwwitje en assepoester

Mensen met kinderen weten dat verkleden gewoon een top ding is voor die kleintjes 😀 nou hadden ze hier wel verkleed kleertjes maar ja het gaat wel eens kapot he ( en zeker als het soms werkelijk valse zusters zijn :s) maar goed ze hadden gister bij de kruitvat weer wat zien hangen, een assepoester en sneeuwwitje jurk..hmmm hoor ik niomi zeggen “mam…als ik nou heel heel heeeeel lief ben he mag ik dan die jurk ?” waarop ik lach en zeg ja dream on honey je hebt net een nieuwe dvd speler gehad omdat je andere het begeven had na 4 maanden :s maar goed, ik moeder, vroeger ook gek op verkleden heb roon lief in de ogen aangekeken en ze moesten beloven wel heel lief te zijn voor mama ( ja ook voor hem maar ja hij maakt ze alleen savonds mee lol) nou zo gezegd zo gedaan, goh wat zijn ze lief geweest moahaha. vandaag, werd zowat me bed uitgetilt door ze “mam kom snel douche, aankleden, makeuppen en go!!”hahah ja heerlijk dus wij stonden om 9.30 in het kruidvat en met wat kritische blikken op de jurken (jaaa ze kijken alles na of er geen scheurtje in zit ;)) namen ze ze mee van het rek en gingen betalen:D

zo meiden dol happy en lopen nu nog in hun jurken rond 😀

29 gedachten over “sneeuwwitje en assepoester

 1. Ja verkleden vinden kids helemaal geweldig he, dan gaan ze helemaal in fantasie wereld…hihi zo schattig! Ze zijn er zo schattig uit!

 2. Wij hebben dat niet, verkleedkleren kopen om het verkleden. Omdat we natuurlijk carnaval hebben hier groeit de collectie ieder jaar 😀

  Ik vond het altijd gaaf om de hippie jurken van mijn moeder aan te doen xD

  Leuk jurken heb je gekocht. Daar gaan ze vast veel plezier van hebben 😀

  1. nee idd jullie hebben lekker die big partys van carnaval 😀 dat hebben we in den haag weer niet. er word wel wat gedaan op school dat ze verkleed mogen komen maar feesten zoals jullie kennen ze hier niet, vind ik wel jammer hoor, mss gaat ik wel een x naar brabant of naar me vriendin in helmond zodat ik ook een x kan gillen “alaaaffffff”

 3. ow joh hingen ze bij jullie nog wel dan :s hier waren ze zo weg man!!!! wilde ze een dag later gaan halen ivm salaris wat weer eens te laat was maar toen ik ging waren ze al weg 🙁

 4. nice moeders dat je weer je hand over je hartje heen haalt hahahah ze bloeien dan helemaal op he 😀 gaaf!!

 5. hier nog een hoor die zich graag verkleed 😀 maaruhh nieuwe dvd speler ???? nee dat krijgen ze hier nog niet op die leeftijd 😉

  1. ja een nieuwe dvd speler ook ja 😉 en ja de een heeft het wel en de ander niet 😉 ik had het vroeger ook niet op die leeftijd maarja tijden veranderen he 😀

 6. hihi kijk ze staan de prinsesjes 😀 ik heb ze zien hangen en beppie wilde ze voor een kinderverjaardag maar vond ze best prijzig

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.