Recept: Snelle pulled chicken fajita

Recept: Snelle pulled chicken fajita

Ik wilde dit al heel lang maken maarja faal angst in la keuken he hahaha. Terwijl ik weet dat ik gewoon kan koken maar toch. Bang om het naar ze grootje te helpen 😉

Anyway ik heb het toch gedaan en dacht ik zie wel waar het schip strand :D. Nou ik had het voor mijzelf alleen gemaakt maar manlief kon er toch ook niet vanaf blijven en dat zegt heel wat, want dat is een zeikertje eerste klas met eten!

Het recept is heel heel eenvoudig en ja ik heb een zakje gebruikt maar ja kan ook zelf je kruiden toevoegen/gebruiken wat ik de volgende keer ga doen!

Nodig:

Kipfilet
Ui
Paprika
Olijfolie
Wraps (ik gebruik altijd wortelwraps)
Fajita kruidenmix

Ik heb de kip eerst een minuut of 10 gekookt met een kippenbouillonblokje. Toen de kip uit de pan gehaald en laten afkoelen. En toen de kip gaan pluizen. Ondertussen hebben we al de ui en de paprika klein gesneden en die ga we dan even aanbakken in de pan, als dat lekker zacht is doe je gepluisde kip erbij en de fajita kruidenmix. Dat bak je nog even op laag vuur voor een minuut of 3. Ondertussen verwarm je de wraps en dan is het opscheppen en eten :D. Je kan er een sausje bij doen zoals knoflook of chilli.

Eet smakelijk!

6 gedachten over “Recept: Snelle pulled chicken fajita

  1. Oehhh wat dat er weer heerlijk uit! En koken, dat is je passie Rach! Dit had sowieso niet kunnen mislukken met jouw magische kookhandjes 😀

    1. Nou passie hihih ik vind het leuk en probeer graag dingen uit maar is er elke keer angst dat ik het verkloot haha, geen drama want je haalt wat of je maakt het opnieuw maar als je ergens uren mee bezig bent geweest en je kan het weg flikkeren geloof mij…not done lol

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.