Social media

Social media

Bijna iedereen maakt er gebruik van, twitter, facebook, instagram, snapchat en ga zo nog maar even door met wat je niet allemaal hebt. Van de genoemde ben ik ook een fanatiek gebruiker op twitter na, heb een account maar fanatiek twitteren doe ik niet meer, wel gedaan maar nee, ben er min of meer allergie’s voor geworden hahah. Maar fb, insta en snap ben ik toch wel redelijk een junkie mee 😀
Snapchat zie ik steeds meer voor als door de weeks vloggen zelfs, hoe erg hihih

Even wat van snapchat hahah geniaal die app!!

Wat gebruiken jullie allemaal?

Snapchat: racheltjuhb
Instagram: racheltjuh
Twitter en facebook staan hier naast in het rijtje

2 gedachten over “Social media

  1. Ik heb vandaag snapchap geinstalleerd, voor de derde keer… Ik snap er echt geen hol van :p

    Mijn gebruikersnaam is birgit0111 (blijkbaar kan ik dat niet wijzigen).

    1. hihi had ik ook in begin erop eraf …. maar na paar x even mee spelen en Google lezen snapte ik het wel! leuk zag dat je me toegevoegd had 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.