Social media..?

Social media..?

Vroegah..hahah, laten we zeggen, 2011 was ik echt een twitter junk, regelmatig in twitterjail omdat ik teveel tweette je kent het wel.

Vandaag opende ik weer een keer twitter….jezus ik ben nog steeds allergie’s ervoor geloof ik!! Het trekt mij gewoon niet meer en dat is wel zonde want er kunnen leuke gesprekken uit voortkomen.

Ik ben in de loop der jaren meer op instagram en facebook te vinden. Snapchat heb ik wel maar nooit echt fanatiek gebruikt omdat ik er gewoon weg niet aan kon wennen.

Hier in huis lopen we altijd te dollen want moeders is een insta-ho haha en dat is natuurlijk leuk bedoeld en nee ze schelden mij niet uit ;). Ik heb meer dan 26.000 foto’s!! Ik posten voorheen ook werkelijk van alles en nog wat en ook dat doe ik niet meer. Niet omdat ik het niet leuk vind maar meer om het feit dat ik eigenlijk al genoeg deel via youtube 😉 en instastory’s.

Facebook…tja is leuk en heb ik meer voor familie en vrienden. Ook daar kwakte ik letterlijk altijd alles op en ook dat doe ik niet meer. Raar dat je dan ineens zo kan omslaan he. Misschien ook omdat ik genoeg stront over me heen heb gehad de afgelopen jaren door dingen die ik plaatste op social media. Nu deel ik meer mijn artikelen van de site en af en toe een fotootje.

Zijn jullie fanatiek met social media ? Zoja…wat dan?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.