Social media schuw

Social media schuw

Mensen die social media schuw zijn…., ja die bestaan.

En laat ik er nu eentje in huis hebben haha. En nee dan heb ik het natuurlijk niet over een van de meiden want die zijn een bonk social media.

Geen social media voor hun is geen leven zeggen ze hier.
Nee manlief, Roon, is echt anti social media. Hij houd ook totaal niet van foto’s en als er foto’s gemaakt worden van hem, dan wil hij die niet op het net hebben. Daarom komt hij ook nooit in beeld of in de vlog’s voor ;).

Dus wat een hoop ouders met hun kleine kids doen, weg houden van het net, dat doen wij hier met Roon. Wij respecteren dat.

Maar wat nou als je een leuke mooie trui krijgt…., tja dan moet je toch wel even op de foto zei ik sarcastisch. Geen probleem, maar zonder hoofd hihi.

Hij is gek op merk kleding en zo ook op Bjorn Borg. Er kwam dus een leuk pakketje voor hem binnen en daar was hij weer super blij mee.

Het word natuurlijk warmer en echt truien weer is het niet, maar Roon gaat ’s avonds nog wel eens weg dus lekker is het dan wel in plaats van een jas. Een jas vind hij toch niet lekker zitten in de auto dus dan is een trui een uitkomst.

Ik vind zelf dat het wel wat warmer mag worden en dat wij helemaal geen truien en jassen meer nodig hebben maar gewoon lekker weer een mooi shirt rond lopen!!

Tot zover Roon op social media!

Dit artikel is in samenwerking met Hemdvoorhem

2 gedachten over “Social media schuw

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.