Social media

Social media

Wat houd ons bezig …juis social media!! Ik kan me bijna niemand heugen die geen social media lid is ….nou ja oke mijn broer hahha. Jong en oud doen er aan mee, mijn tante heeft ook facebook bijvoorbeeld hihi helemaal geweldig vind ik dat :D. Ik zat nou zo eens te surfen vanmiddag en kwam tot de conclusie dat mijn grootste social media toch wel instagram is, met meer dan 16 duizend fotos op mijn account ben ik daar veel op naast facebook. Twitter heb ik ook maar weet niet daar ben ik al een jaar of 2 heel stil op, het trekt mij gewoon niet meer, en dat ik echt een twitter junk was hahah.

 

 

Instagram
Facebook
Twitter

Ik ben nu een jaar of 10 actief op het net en deze site bestaat ookal weer een jaar of 9 a 10!! Ben ermee begonnen toen niomi geboren was dus ja dat is al een aardig tijdje:D!

Vrienden gemaakt en leren kennen via social media, hoe leuk is dat!!  ik heb ik de loop der jaren hele lieve en leuke mensen leren kennen en ontmoet en nog contact mee en met sommige regelmatig een gezellige date, dat blijft leuk!!

Het heeft ook zijn minder leuke kanten natuurlijk het internet. Mensen die zomaar dingen gaan lopen roepen, nou ja tiepen terwijl ze je helemaal niet in het echt kennen en dus ook helemaal niet kunnen oordelen, alleen maar oordelen over wat ze lezen en zien en negen van de tien keer is het jammer genoeg ook jaloezie 😉 niet dat mensen nou jaloers moeten zijn op mijn leventje want ja uhhh anorexia wil je niet hebben 😉 maar het feit dat je mensen ontmoet die hun dan eigenlijk ook wel heel graag willen hadden ontmoeten enzo , je kent het wel. anyway ik heb mij in de loop der jaren wel leren te verweren op het net en in het begin ging ik er volop tegen in als er wat negatiefs geschreven werd over mij maar nu…..ach ik  hoor, ik lees en sluit weer af of gebruik de delete knop 😉

Dankbaar ben ik het social media gebeuren ook wel, krijg veel steun, heb hele lieve vrienden leren kennen en kan mijn ei kwijt….wat wil je nog meer toch 😀
Ik lees ook veel andere blogs, van food, tot cosmetica tot kids stuff dingen en gewone huis, tuin en keuken sites vind ik leuk….

Hoe lang zitten jullie op social media en wat doe je erop en wat heb je voor accounts ? ik ben nieuwsgierig 😀

5 gedachten over “Social media

  1. Voor wat het waard is: ik heb je als lurker zeker zien ontwikkelen in de manier waarmee je omgaat met bullshit advies of ongevraagde tips die niet eens in de buurt komen van jouw behoeften. Ik maakt mij hierzelf ook aan schuldig – die thuishulp suggestie laatst bijvoorbeeld – maar zolang ik het netjes formuleer en zolang het uit een goed hart komt reageer jij ook zo van: thanks but no thanks. Het is allemaal veel minder dramatisch, mag ik het zo noemen?

    Ik ben een statistica en ik doe niet aan social media omdat ik de Bayesiaanse algoritmen heb gezien achter een paar van de grootste social media platforms en ik vind het oprecht eng. Al je informatie wordt met elkaar verbonden, alles wordt opgeslagen et cetera. Desalniettemin ben ik trouw lid van een forum en via die weg herken ik jouw ervaringen van “hoe gaaf is het om iemand in real life te ontmoeten door het interenet en dan regelmatig kopjes thee doen, lekker gezelllig en veilig?! Dat is prachtig. Aangezien het mijne een wereldwijd forum is zal ik wat verder moeten reizen om een paar van “mijn meisjes” te ontmoeten maar de reizen staan al gepland. Zie je meteen meer van de wereld en je ontmoet mensen waarmee je op dezelfde golflengte zit 😀 Zo gaaf. Ik gun jou hetzelfde en ik ben dan ook blij dat je dat gevonden hebt, inclusief de manier om om te gaan met de minder positieve reacties. Het is lekker makkelijk om vanachter je beeldscherm dingen te roepen; jij weet voor jezelf wat waar is. Wat ik nog mee wilde geven is dat jij mij (puur onbewust) veel hebt geleerd en meegegeven over online gedrag. Hoe je voor jezelf op moet komen zonder tot “hun” niveau te dalen et cetera. 🙂 Mag ik je mijn “online-gedrag-mama” noemen?

  2. Leuk! Ik volg je inmiddels al een tijdje online! Twitter is nog steeds mijn favoriet en sinds Twitter gebruik ik de naam Woeiii overal online, deze is ontstaan uit frustratie omdat alle namen die ik eigenlijk wilde gebruiken al bezet waren 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.