Spanning is over..

Spanning is over..

Ik ben werkelijk al de hele week nerveus, echt niet normaal, vanacht was het bonus dat ik maar 4 uur geslapen heb en constant op plee heb gezeten….hahhaahha waarom dan? mijn neeffie martin moest vandaag afrijden. heb hem vanmorgen nog aan de foon gehad en hij vertelde dat hij om 13.15 al ging rijden en om 15.50 zou hij gaan afrijden….oke, hij moest in utrecht afrijden, niet fijn op dat tijdstip met die drukte en dat zei hij ook dus ik kreeg het al benauwd hij zou me een smsje sturen als hij klaar zou zijn…nou oke, 15.50 gaf de klok hier aan en zou een uur duren……rond half 5 beld me broer…dacht al gelijk van nah daaaaaag want dat is te kort…..NEEE HIJ IS GESLAAGD!!!!!!!!! toen ik me bro nog aan de foon had kreeg ik een smsje van mart dat hij geslaagd was zow verschrikkelijk trots ben ik op hem echt waar en super dat hij het gewoon ff in 1 x flikt!!! (dat zit namelijk niet in de familie haha)

Martin pik, gefeliciteerd met het behalen van dat roze pasje !!!!! dikke kus je tante, oom en nichies

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.