Spelen met make-up

Spelen met make-up

Ik volg wel wat beauty site’s, gewoon omdat ik het leuk vind en natuurlijk de meiden die daar hun inspiratie vandaan halen. Maar dan zit je revieuws te lezen en tutorials te bekijken en dan denk je ja dat vind ik wel leuk!!

Vroeger was ik echt een make-up doll, geloof het of niet!! Uren voordat ik ging stappen gingen er een paar lagen op en was ik lekker bezig met tutten en doen. Maar naarmate je ouder word werd dat minder en miste het toch wel!! Ik heb werkelijk kasten vol make up maar gebruik het niet……hoe dan rach hahah. Maar de laatste tijd als ik dan boven bezig ben dan gaat ik ineens weer freubelen en doen met het smoeltje en heb ik daar ook echt weer plezier in. Ik post dan een foto op instagram of op facebook en krijg daar leuke reacties op maar serieus denk ik dan “ik kan toch niet zo boodschappen gaan doen mensen!” en ja achteraf why not?

Ik heb altijd standaard oogpotlood, mascara, bronzer en highligter op, en ja werk mijn wenkies bij want daar is niks meer van over door de lichamelijke ellende. Maar ga nu ook wel eens de deur uit met een oogschaduw op en voel me dan uhh….zo opgemaakt hihih. Laatst kocht ik een finisch powder en Niomi en Rashel vonden dat helemaal geweldig dat ik dat op deed, de tutten. Foundation en dat soort dingen vind ik gewoon niet prettig op mijn huid en om even heel eerlijk te zijn, als ik dat op doe dan ben ik gewoon een pop hahah.

Dragen jullie make up? zoja wat dan allemaal?

Maar ik durf ook rustig zonder make up de deur uit!! Als ik echt geen zin heb om moe ben of lekker op zondag zoiets heb van pffff doei dan gaat ik gewoon kaal de deur uit 😀

Eén gedachte over “ Spelen met make-up

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.