Spelletjes spelen

Spelletjes spelen

Spelletjes spelen is iets waar ik niet van hou.

En thuis binnen het gezin houden wij er ook niet van om een avondje spelletjes te spelen. Het is gewoon niet ons ding.

Vroeger speelden Ro en ik wel spelletjes bij zijn ouders thuis, maar dat was puur uit verveling omdat wij toen geen geld hadden. Maar tegenwoordig….neuh, spelletjes spelen is niet ons ding.

Roon speelt wel spelletjes op zijn telefoon en een tijdje geleden dacht ik…hey ik speelde altijd graag patience en majong en flipperkast op de pc.

Ik heb ze toen op mijn iphone gezet en sindsdien lig ik ’s nachts deze spelletjes te spelen. Ik kan niet zeggen dat ik er rustig van word maar het is meer afleiding voor als ik weer een crash heb. Maar tot nu toe vind ik het nog leuk om te doen.

S;pelen jullie vaak spelletjes? En wat speel je dan graag?

Het word dus steeds gekker met mij! Straks ga ik nog boeken lezen haha, nee dat was echt een geintje 😉

10 gedachten over “Spelletjes spelen

  1. Ik stem met Nicole in en ga voor het boek. Spelletjes spelen is niet aan mij besteed. Gezelligheid hebben vind ik fijn, maar niet zozeer met spelletjes haha

  2. Haha nou ik heb er vaak geen geduld voor maar ik als ik heel erg gestressed ben, dan speel ik Tetris, daar word ik altijd rustig van haha. En ik speel Scrabble met mijn middelste zoon omdat ik het grappig vind om te zien hoe fanatiek hij wordt 🙂

  3. Wij zijn echt spelletjesgekken en bloggen er ook veel over, maar dan wel de offline varianten. Als je in je eentje wil spelen voor de afleiding zijn de puzzelspellen van Smartgames echte aanraders, vind ik.

  4. N.B. Is het niet zo dat je dan helemaal niet meer kunt slapen vanwege dat beruchte ‘blauwe licht’? Kun je bijvoorbeeld niet beter een heel saai boek lezen? Of werkt dat niet voor jou?

    1. nee ik kan niet slapen omdat ik kruip van de pijn snachts al 14 jaar 😉 crashes zoals wij dat hier noemen en dat houd in darm en maag krampen en spugen en diaree en dat 8 uur lang dus dan heeft het kopje blauwe schermpje geen impact 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.