spiegel

spiegel

We zijn nu al een paar weekjes lekker met onze dochters 24/7, heerlijk maar soms heb ik zoiets van ow….. normaliter zit niomi de hele dag op school en maak ik haar alleen savonds mee, rashel ging alleen de ochtendjes naar school dus die zag ik vaker. nu ik een aantal weken met me tutjes al thuis ben kom ik toch bepaalde dingen tegen weer. leuke dingen hoor, begrijp me niet verkeerd, maar het is af en toe net of ik in een spiegel kijk, de dingen die de meiden doen en zeggen komen overeen met wat ik doe en zeg, zowel nu als toen ik klein was, soms is dat leuk en soms heb ik zoiets van jeetje ik was ook zo, wat zou mijn moeder gedacht hebben op zoon moment hahah. Rashel heeft het karakter van “joh zint het je niet dan hebbie pech” typisch een mama ding, en niomi heeft zoiets van ” laat mij maar lekker met rust want heb nu ff geen zin in je” dat is mama en papa tikje.  ik of roon vragen wel eens wat aan niomi als ze met haar v-smile pocket bezig is en dan is het totale stilte want ze reageerd niet eens haha (kan heel irriant zijn geloof me)  als ik wat aan rashel vraag dan hoor je “ja zometeen goed ” nou dat zijn nou net van die dingen waar wij tegen aan lopen!!! hun lichaamstaal is ook een kopie van ons, rashel van mij en niomi van haar papa en daar moeten we nog wel eens heel erg om lachen!!! niomi doet dan wat en ik kijk dan gelijk roon aan en barsten in lachen uit, rashel idem dito die trekt bekken af en toe dat roon zeg goh rach dat heb ze niet van een vreemde!!

wij vermaken ons dus wel in de vakantie, jammer van het honde weer van de afgelopen dagen maar goed als het onderling maar lekker gezellie is rashel is al een aantal dagen speenloos en daar zijn we nog  steeds errug blij mee!! niomi maakt er elke avond nog een drama van maar is vanavond toch maar zonder speen naar bed gegaan ondanks ze het heeeel errug moeilijk vond, zo zei ze dat ook tegen mij. maar goed ze probeerd het in ieder geval wel!!

het zijn weer heerlijke smoeltjes die ik heb kunnen vast leggen op de foto!!! het zal dalijk wel heer erg raar zijn als ze allebei op school zitten en er totale stilte in huis is!! maar goed zover is het gelukkig nog niet

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.