Spontaan middagje la familia B

Spontaan middagje la familia B

Je hebt van die dagen dat ineens spontaan alles thuis is en dat we wat gaan doen! Nou vandaag was zo’n dag en laat ik nou een goede dag hebben en roon lekker vroeg thuis omdat het zo regende en voor hem geen zin heeft om dan door te werken buiten in de bouw. Dus die was heel vroeg thuis en is gaan douchen en toen zijn we richting stad gegaan. De meiden wilden heel graag nieuwe schoenen hebben (lees een maand geleden ookal nieuwe schoenen gehad maar goed) papa vind dat wel goed…kuch en mama moest maar even haar mond houden haha.

Ze wilden graag nike’s hebben want een maand geleden waren het adidasjes…kuch gaan we weer en ja ik houd me mond tot dat ik in de winkel aan kwam en de prijs zag…halloooo ik hield niet meer mijn mond hahaha maar voor de eerste keer snoerde roon mijn “smoel” en ga jij maar zitten en pas jij ook maar een paar…oke dat was de bedoeling toch ook dat ik een paar zou krijgen?? hahha, afijn ik ben niet geslaagd, ik had dezelfde als rashel willen hebben maar ik de kleur die ze heeft stonden mij niet en hele zwarte waren te mannelijk dus ik heb uiteindelijk niks genomen, oh jawel een maar zooltjes voor in mijn huidige nike’s ;). Roon kon ook niet slagen dus de meiden hebben alleen nieuwe shoes en hele gave 😀Daarna hadden we alle 4 enorme honger en ben ik chinees gaan halen en roon en de meiden aten pizza, ach het is vakantie 😉 Ik zou bloemkoolpizza maken maar trok het niet meer hahah dus morgen en dat maakt mij niet uit want ik heb een heelijke middag gehad en de meiden waren stom verbaasd dat mama ongeveer 12 km gelopen heeft “zonder te zeiken” zoals ze dat altijd zo lekker kunnen zeggen 😉

btw de foto van roon en ras zo wandelend door de stad deed even mijn hartje smelten 😉

Eén gedachte over “ Spontaan middagje la familia B

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.