Spontane actie weer

| 13 reacties

Ik deed van de week weer een spontane actie.

Wij staan eigenlijk wel bekend om spontane dingen. Zomaar uit het niets iets gaan doen.
Zo deed ik dat deze week dus ook weer.

Ik wat met mijn moeder mee gegaan naar de tattoo shop omdat zei een tattoo erbij ging laten zetten. Super leuk voor haar. Maar als ik daar binnen stap dan gaan mijn handen altijd jeuken, of nou ja mijn oren kan je beter zeggen hahah. Eigenlijk als ik daar binnen stap kom ik het liefst met een nieuwe tattoo of piercing naar buiten. Ik moest dus even voor een nieuw balletje vragen voor mijn piercing want die was ik eerder kwijt geraakt en had er nu een nood balletje opzitten, geen gezicht dus. En toen ineens vroeg ik het aan mijn moeder of het mocht…..een nieuwe piercing!! Mama vind dat altijd allang prima alleen wilde ze nog wel even dat ik het aan mijn vader ging vragen en toevallig kwam die ook net de shop binnen lopen :D. En het mocht!! Dus ik mocht weer flink adem halen en even op mijn tanden bijten. Dit kunnen jullie allemaal zien in de vlog van woensdag!

Iedereen dacht dat ik hem dus weer in het randje wilde hebben maar nee nee ik wilde hem “in” mijn oor!

Ik moet eerlijk toegeven dat de pijn gewoon meeviel, ik heb ze pijnlijker gehad!

Happy puber ben ik weer en nu weer sparen voor een tattoo 😀

Ik heb deze piercing weer laten zetten bij onze vaste tattoo shop Martin in Delft

reactie's

reactie's

Auteur: Rashel (dochter)

Hey!! ik ben Rashel, de dochter van Rachel en Roon. Ik blog over beauty en make upe, lifestyle, food en fashion!

13 reacties

 1. Ik vind het altijd mooi uitzien. Maar meer dan twee gaatjes in mijn oren heb ik niet.

 2. oh dat lijkt me echt super zeer doen. niks voor mij

 3. Hij staat echt heel gaaf! Veel plezier ermee!

 4. Wat staat hij je super tof. Wow mijn zusje heeft ook 3 gaatjes, maar jij hebt er veel meer.

 5. Wat een gave weer! Zag het al in de vlog indd!
  Staat je weer mega goed meis!

  Hier wilde ik eerst een daith, alleen kan niet met mijn mini oortjes haha
  Dus binnenkort maar eens een tragus zetten bij ons vaste adresje 😉

 6. Fijn dat de pijn meeviel! Je hebt aardig wat versieringen in je oor : )

 7. Ik vind ‘m heel tof! Twijfel zelf ook alweer een tijdje over zo’n soort nieuwe piercing. 🙂

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: