Spontane actie weer

Spontane actie weer

Ik deed van de week weer een spontane actie.

Wij staan eigenlijk wel bekend om spontane dingen. Zomaar uit het niets iets gaan doen.
Zo deed ik dat deze week dus ook weer.

Ik wat met mijn moeder mee gegaan naar de tattoo shop omdat zei een tattoo erbij ging laten zetten. Super leuk voor haar. Maar als ik daar binnen stap dan gaan mijn handen altijd jeuken, of nou ja mijn oren kan je beter zeggen hahah. Eigenlijk als ik daar binnen stap kom ik het liefst met een nieuwe tattoo of piercing naar buiten. Ik moest dus even voor een nieuw balletje vragen voor mijn piercing want die was ik eerder kwijt geraakt en had er nu een nood balletje opzitten, geen gezicht dus. En toen ineens vroeg ik het aan mijn moeder of het mocht…..een nieuwe piercing!! Mama vind dat altijd allang prima alleen wilde ze nog wel even dat ik het aan mijn vader ging vragen en toevallig kwam die ook net de shop binnen lopen :D. En het mocht!! Dus ik mocht weer flink adem halen en even op mijn tanden bijten. Dit kunnen jullie allemaal zien in de vlog van woensdag!

Iedereen dacht dat ik hem dus weer in het randje wilde hebben maar nee nee ik wilde hem “in” mijn oor!

Ik moet eerlijk toegeven dat de pijn gewoon meeviel, ik heb ze pijnlijker gehad!

Happy puber ben ik weer en nu weer sparen voor een tattoo 😀

Ik heb deze piercing weer laten zetten bij onze vaste tattoo shop Martin in Delft

13 gedachten over “Spontane actie weer

 1. Wat een gave weer! Zag het al in de vlog indd!
  Staat je weer mega goed meis!

  Hier wilde ik eerst een daith, alleen kan niet met mijn mini oortjes haha
  Dus binnenkort maar eens een tragus zetten bij ons vaste adresje 😉

   1. Doet ie heel veel zeer? Heel veel zeggen van niet namelijk?

    Heb een tijdje terug in 2 weken tijd 2x een tattoo laten zetten haha maar piercing ben ik een schijterd voor hahaha..

  1. correctie …oren hihih andere oor zit ook al aardig vol 😀 en jazeker blij dat het meeviel maarja zoals mijn moeder altijd zeg…je zit in de tattoo/piercing shop niet in de efteling hahaha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.