Spontane actie’s met je kids

| 6 reacties

Het was super lekker weer en ja wat doe je dan als er een scooter voor de deur staat….precies, starten en de hort op 😀

Met Niomi was ik al een paar keer wezen rijden en heb haar op zaterdag ook opgehaald van haar werk en Rashel durfde nu ook bij mij achterop en ja toen ging het los want die wilde wel overal  heen rijden 😀

En zo eindig je dan op een kermis hahaha, ik ging stuk werkelijk waar!! Maar je moest eens weten hoe ik genoten heb en dat ook gedeeld heb op mijn instastory’s 😀

We zijn naar Delft gereden en naar nootdorp en naar de boogaard in Rijswijk 😀 heerlijk!!


Hier samen gezellig met Marian van de slager hihi atlijd lachen met die meid

Zoals je ziet rijd deze moeder van hot na her met haar kids en geniet daar met volle teugen van :D.

We zitten er ook serieus over na te denken om een wat luxere scooter te gaan aanschaffen want je begrijpt deze moeder is verslaafd 😀

Rijden of hebben jullie een scooter ?

reactie's

reactie's

6 reacties

  1. Ik heb een auto, scooters vind ik niets. Maar vrijheid geeft het wel! Fijn dat je zo geniet met je dochters. ♡♡

  2. Hier een auto (wel een hele fijne overigens 😉 en we doen ook veel met het OV. Soms is dat net even wat makkelijker omdat je dan je handen vrij hebt om te schrijven bijvoorbeeld. Een scooter heb ik sowieso nog nooit gehad…

    • ik zal ook niet zonder mijn auto kunnen hoor maar die scooter is gewoon ideaal en ja ov is ook makkelijk maar daar pas ik voor hahah, nooit van gehouden en werd altijd weg gebracht door mijn moeder omdat ik toen al een hekel had aan het ov 😉

  3. Heerlijk he een scooter! Ik heb er ook eentje en scheur er overal mee naar toe. Lekker in de zomer altijd een parkeerplek als mijn dorp weer wordy overspoeld met toeristen.

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: