Sporten tijdens corona in de gym: hoe bevalt dat?

Sporten tijdens corona in de gym: hoe bevalt dat?

Mijn gezicht spreekt boekdelen haha

Herinneren jullie bovenstaande foto nog? Een tijdje terug schreef ik nog over mijn missende motivatie.

Ondertussen zijn de meeste gyms weer open, dus wij hebben het sporten ook weer opgepakt. Jan gaat 4x per week heen, ik 3x en op zondag thuis mn billen en buik.

Hoewel ik er erg tegenop zag om te gaan, want ja corona he, ik heb maanden lang de winkels vermeden en Jan om boodschappen gestuurd. Zelfs het schoolplein durfde ik eerst niet aan, maar op den duur zelf weer gaan brengen en halen hoor, aanstellert die ik ben.

Gelukkig wordt bij onze vesting van Basic Fit goed rekening gehouden de maatregelen en bij de cardio ruimte zijn zelfs apparaten niet in gebruik zodat je 1,5 m afstand kan houden. De overige krachtapparaten staan al minimaal 1,5 m uit elkaar. Ook staat er overal torkrol en flessen met ontsmettingsmiddel zodat er (voor) en na gebruik goed schoongemaakt kan worden. Ook het personeel doet extra schoonmaakrondes.

Kortom, wij zijn weer heerlijk aan het trainen! En heb het echt gemist hoor!

Zijn jullie alweer naar de sportschool geweest? Of een andere sport die je beoefend?

8 gedachten over “Sporten tijdens corona in de gym: hoe bevalt dat?

  1. Ik sport ook bij Basic Fit, maar ik heb het personeel nog nooit extra zien schoon maken. Ook mensen die sporten maken na gebruik de apparaten bij lange na niet schoon…….

  2. ik kom daar niet en sporten is een no go voor moeders maar snap heel goed dat je het gemist hebt!! toen ik nog wel sporten en ik kon niet pffff man man werd er oprecht chago van haha

  3. Ja ben wel weer geweest! Ook onze sportschool houdt zich aan de regels. Er mogen maximaal 50 mensen komen.. maar die komen er gelukkig niet.. want dat zou naar mijn mening veel te veel zijn. Verder viel het me wel tegen.. ik heb al een flesje water, handdoek en muziek/telefoon bij me. En nu moet ik ook nog een schoonmaakdoekje en desinfectiemiddel meenemen en na gebruik iedere keer het apparaat helemaal ontsmetten. Maar omdat je niet weet of degene voor jou dat wel goed gedaan heeft… Doe ik dat ook nog voor gebruik. Begrijp me niet verkeerd.. het zijn goede maatregelen.. maar het is niet leuk zo. Ik blijf voorlopig lekker buiten wandelen! Net zo goed!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.