Spruitjes van hak

Spruitjes van hak

Oke vandaag was het zover dat ik geen “verse” spruitjes heb geschild, vorige week had ik de familie naakt slak erin zitten en sindsdien ook gelijk genezen ben van verse spruiten.
Wij vorige week vol goede moed en hoop en op aanraden van mijn buren, spruiten in een pot gehaald van hak. nou ik helemaal blij want ik had vandaag weer een dikke 40 minuten over aan tijd omdat ik ze niet hoefde te schillen…… oke 16.15 tijd om het eten te gaan maken hierzo, en zooow het was allemaal zo klaar nou iedereen aan tafel en beginnen aan ons overheerlijke maaltijdje….DUS NOT nee dan maar verwent maar groente uit een potje gaat er hier dus echt niet in, de meiden vonden het wel heerlijk maar roon heeft een hap of 3 genomen en schoof gelijk zijn boord weg. ik heb dan wel een poging gedaan om wat meer te eten, ook omdat ik de meiden geen verkeerd beeld wilden geven hahhaa maar het ging zekers niet van harte roon heeft 4 bruine boterhammen met kaas naar binnen zitten werken en ik maar even snel een eierkoek met hagelslag zodat ik ook de smaak een beetje zou kwijt raken. conclusie: geen groente uit pot voor de familie B.

Eén gedachte over “ Spruitjes van hak

  1. Spruiten uit pot veel lekkerder dan verse. Aan de verse zit geen geur of smaak. Ook niet als de vorst er overheen is geweest. Geef mij de spruiten van Hak maar. Heerlijk.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.