Squishy’s

Squishy’s

squishy’s ja laten we het daar eens over hebben. Squishy’s ik vind ze leuk.. ze zijn enorm populair onder de tieners en niet weg te denken op YouTube. Zoek je op Squishy dan krijg je pagina’s Vol met Thaise, Indiase, Chinese, Vietnamese en Amerikaanse youtubers die al twee jaar lang MEGA collecties aan het opbouwen zijn. Zo iets vind ik weer een beetje te ver gaan.

Mijn kinderlijke radar ging ratelen want ja ik blijk gevoelig te zijn voor leuke hebbe dingetjes en bestelde er een paar op Aliexpress voor een paar euro par stuk. Want hè sommige weten wel geld uit je zak te slaan voor zo’n klein ding. Terwijl ze op Aliexpress Precies hetzelfde zijn net als die uit de winkel uit China komen… dus ik snap het prijs verschil niet zo Maarja wie ben ik Haha. Naast dat er de “speciale” squishy’s op de markt zijn. Zijn er ook een aantal youtubers die deze zelf maken. Mwa dacht ik dat kan ik ook. Ik pakte een oud kussen die uit traag schuim bestond en begon te knippen. Pakte er wat puffypaint bij en tadaaaaa.

Dit zijn mijn zelfgemaakte squishy’s haha ik noem ze foamies omdat ze uit Foam van mijn kussen bestaan. Ik maakte een:

. Panda bun

. Avocado

. Appel

. Banaan

. Oreo koekje

. Skittle

. Boterham

. Perzik

. Citroen

super leuk toch! Ik ben er zo blij mee en vind ze zo vrolijk. Wat vind jij van de Squishy trend en heb jij er toevallig een gescoord?

reactie's

reactie's

5 gedachten over “Squishy’s

  1. Grappig. Ik kan er zelf – sorry, heel eerlijk – helemaal niets mee. Mijn dochtertje van 6 jaar wil er heeeeeel erg graag eentje hebben. Maar ik weet het nog niet. Wel heel leuk gedaan overigens.

    1. ik heb er zelf ook niks mee maar vind ze er wel heel leuk uitzien en als je dochtertje het leuk vind waarom niet 😉

  2. Haha wat leuk dat je ze zelf gemaakt hebt! Ik vind ze er echt schattig uitzien

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: