Sta je dan…

Sta je dan…

Tja daar sta je dan….net je boodschappies gedaan, 7 nachten niet geslapen, crashende 9.0 en maar 1 ding willen en dat is heel snel naar huis. Nou dat ging gister ochtend bij mij even niet en je mag het best weten, de tranen biggelde over mijn wangen heen!!
Ik moest voordat ik aan kwam bij de supermarkt al uitwijken voor een busje die volgens mij A nog niet wakker was of B stom dronken was…. ik ging dus over het stoepje heen, nou oke ik heb dat wel vaker gehad, dat stoepje dus zag het probleem even niet.

Ik als een gek mijn boodschappen gehaald want ik wilde echt snel naar huis want de pijn was even niet te harde op dat moment en ja hoor kom bij mijn auto aan en kijk nog maar een paar keer goed en oooohhhh neeeee een lekke band!!! Sjezus zeg, paniek!! Ik ben natuurlijk niet lid van de ANWB want vind dat zo schofterig duur gewoon! Vorig jaar moest ik als ik lid zou worden en hulp zou krijgen 240 euro moeten betalen en daar heb ik toen voor gepast en ben toen op de fiets weg gegaan. De auto stond toen voor ons huis en ja nu dus niet, dus ik had niet veel keus, dus kassa ala 186 euro! Ze zouden er binnen een uur zijn en ik kreeg net voordat het uur om was een app dat het nog 40 a 50 minuten ging duren….nog meer paniek dus. Afijn hij was er uit eindelijk en de band was zo verwisseld en kon ik al tuffend terug naar huis. Er zit nu zo’n nood bandje omheen hihih ziet er niet uit en rijd voor geen meter maar hey het heeft mij wel thuis gebracht!!

In de tussentijd dat ik zat te wachten heb ik serieus filmpjes op youtube gezocht om een band te verwisselen hahaah, en ik eis dus ook dit weekend dat het mij geleerd word door manlief!!

Ik weet dat er andere alternatieven zijn voor de anwb maar dit was voor mij even de snelste optie die ik kon vinden 😉

Hebben jullie wel eens een lekke band gehad? en kan je die zelf verwisselen?

6 gedachten over “Sta je dan…

  1. Ohhh…Echt balen , maar gelukkig opgelost en blij dat het dan achter de rug is …Wat een stress . Ik zelf ben niet handig met auto’s en zwaar tillen of krikken is voor mij geen optie , maar succes met cursus van hubby , wel filmen dan he 😉

  2. Oh zo kloten! Echt als eenmaal wat tegen zit, dan zit alles tegen..😔 Mijn vader heeft het mij geleerd in geval van nood. Ik heb het een keer meegemaakt en moet zeggen het is heel zwaar je moet echt zoveel kracht zetten om de bouten van het wiel los te krijgen.. Maar uiteindelijk was het me gelukt. Het is makkelijk maar wel zwaar maar zeker de moeite waard om te kunnen.

    1. ja dan word het voor mij al een issue want kan niet eens mijn boodschappen tillen 🙁 maar goed ga het toch proberen met hubby 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.