Stickers binnen dus go!

Stickers binnen dus go!

Vrijdag kreeg ik me bergje bestelde nagel stickers binnen en dat werd natuurlijk gelijk plakken, plakken en experimenteren hihih, ik wil ze dan het liefst allemaal tegelijk doen weet je wel en ja dat gaat niet of ik wil het weer te snel en dan net op een moment dat het ff niet uit komt bla bla bla maar goed, aankomende week gaat ik er ff lekker rustig voor zitten weer 😀

De meiden waren ook dol enthousiast en wilden ook gelijk aan de slag en die mini nageltjes hebben we even mooi gepimpt 😀 en kunnen haast niet wachten tot we de volgende gaan plakken hahaha :D.  Ik vind dit echt even veel leuker dan het konad gebeuren en ben ook weer met steentjes in de weer dus het is dalijk niet alleen stickers maar ook de doosjes steentjes die niet aan te slepen zijn hier in la familia B

11 gedachten over “Stickers binnen dus go!

  1. Heerlijk lekker freubelen met de nageltjes! Jij aan de stickers en ik heb zowaar een Konad setje (heel simpel hoor; zo’n promo setje) gekocht.. wil nog niet echt lukken 😉 maar ik geef niet op!

    1. oooh dus je bent ook weer lekker aan het freubelen 😀 geloof me deb gaat aan de stickers meis 😛
      kom snel weer ff op je site neuzen xxx

  2. heerlijk tutten met je meiden dus 🙂 ik vind dit eerlijk gezegd ook wel wat leuker dan de stempels alhoewel de stempels ook wel weer eens wat hebben. en ja jou kennende plak het liefst heel je klauwen vol hahaha maar vind het gaaf en vind de hello kitty’s van de meiden zo lief he 😀 fijne avond lekker dingxx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.