Stil….

Stil….

Zo zet ik het ene blogje na de andere online en zo is het even goed stil. Ja dat komt omdat ik gewoon moe ben!! Elk jaar als de wintertijd in gaat heb ik die winterdip, tot ergenis toe want ik heb echt genoeg te doen op een dag en het komt er gewoon niet van en ja dan worden we heerlijk chagerijnig haha. De omschakeling naar de zomertijd gaat meestal wel wat beter maar ook daar heb ik dan weer last van. Herkennen jullie dit en hoe ga je daarmee om ?

Ik slaap al jaren niet meer smiddags ondanks mijn amper slaap ‘snachts…goh wat tiepen we dat weer lekker maar je snapt wel wat ik bedoel, maar van de week ben ik gewoon met mijn dekentje op de bank in slaap gevallen!! Was het lekker? nee hahha, maar dat zegd wel weer genoeg dat ik last heb van die winterdip.

Afgelopen dagen gaat het wel weer, wel een koppie vol met snot maar dat heeft heel nederland geloof ik op het moment. Vanmorgen zijn ze ook weer bloed komen prikken en krijg daar vanmiddag weer de uitslag van en ja we zijn natuurlijk weer reuze benieuwd naar de waardes.

Het word kouder, en af en toe een hoosbui zoals vanmorgen waar  ik natuurlijk weer happy in liep dus de kachel gaat weer aan, kaarsjes weer vollop aan en hopen dat de winterdip een dezer dagen gewoon lekker weg is 😀 en ondertussen brainstormen over nieuwe blogpost!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.