Stilte vorige week

Stilte vorige week

Ja het was heel heel stil vorige week op de site hier. Ik heb ideetjes genoeg, notd foto’s liggen klaar, maar de wil en de moed om even lekker een uur aan de site te werken ontbrak gewoon. En geloof me dat vond ik echt niet leuk maar er was gewoon “geen zin”. Wat wel weer resulteert in een lege site voor mijn gevoel. Het is geen moeten he rach….nee dat is het niet dat weet ik ook wel maar als iets je hobby is wil je dat toch elke dag gewoon lekker doen? Maar goed, het is weer een nieuwe week met nieuwe kansen en nieuwe dingen bedenken want ik wil gewoon meer met de site gaan doen alleen weet ik even niet zo goed waar ik moet beginnen…herkenbaar ? Meer vlogs? ja en nee, ik vind het saai worden elke dag hetzelfde liedje, oke elke dag is wel wat anders maar toch, meer notd’s? zou kunnen ….jeetje en zo spint er van alles door mijn koppie heen. Outfit logjes vind ik super gaaf om te lezen bij een ander maar aangezien ik nou niet echt het mode lichaampje heb, skip ik dat maar. De logjes van what dit i eat heb ik ook gestopt, waarom? nou ja het is leuk maar toch ook niet echt iets waar ik voor warm loop. Recepten daarin tegen vind ik dan wel weer leuk en dat blijf ik ook doen en zodra ik weer wat uitgeprobeerd heb deel ik dat natuurlijk weer met jullie. Dus ja ik weet het gewoon even niet hahah, zoeken en aftasten en kijken wat mensen leuk vinden om te lezen :D. Ik moet gewoon weer even mijn draai terug vinden op het net klaar :D. Ik blijf openstaan voor suggesties van jullie in ieder geval!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.