Stokje: Show Your Screen!

Stokje: Show Your Screen!

Van ons lieve Saartje kreeg ik een stokje. Een stokje waarin je laat zien wat voor achtergrondje op je pc scherm hebt

Ik zie hier en daar hele leuke scraps voorbij komen die op het bureaublad staan en men had dat denk ik wel bij mij ook verwacht maar helaas, ik ben een standaard flikker maar een foto op de achtergrond en klaar 🙂 ik heb wel eens een scrap gehad als achtergrond maar werd daar kniftag van.
Op mijn bureaublad zelf staat niet zoveel boeiends, de laatste scrapkits, camera beelden, en de facturen. De balk onderin zijn de programma’s die ik snel nodig heb. Eigenlijk best saai he hahah.

Ik geef dit stokje door aan : Gon (jaaaa gaat van de week foto nachtkasje doen), Kelly en Ioon

14 gedachten over “Stokje: Show Your Screen!

  1. blijft een super foto en zeker op je scherm, en ja je bent inderdaad een beetje boring rachel haha, bij mij staat alles vol op het scherm (misschien draait hij daarom wel als dikke stront )

  2. ik zie je scherm altijd real live en dan is hij ook het mooist met een foto, die je toen met de kerst als achtergrond had werd ik zelfs duizelig van haha maar wat wil je op dat asociale grote scherm van je :s

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.