9 gedachten over “Stop de bullshit, we moeten praten #VIDEO

 1. Inderdaad ik dacht we moeten praten
  Maar gelukkig
  De maatregels in ga zo luisteren wat eruit komt

 2. Het is allemaal wat! Hopelijk worden de maatregelen niet te ver versterkt, maar wel voldoende dat we allemaal veilig blijven. En zonder mondkapjes: heerlijk!

 3. Oh en over die mondkapjes: ik was zo blij om voor het eerst sinds lange tijd zonder in de supermarkt te staan. Ik zei ook steeds tegen mijn man: “Is het niet geweldig? Laten we er even bij stilstaan!” Maar dat had hij niet echt geloof ik hahaha. Ik bleef het maar zeggen. Zaterdag ga ik sinds maart 2020 voor het eerst uit eten bij La Cubanita. Ik kan niet wachten!

 4. Je nagels lakken is heel fijn om naar te kijken, rustgevend of zo? Maar doe inderdaad vooral waar jij behoefte aan hebt. Al is het maar 1 keer kort per week. Zo blijf je ook het meest creatief 🙂 Liefs!

 5. Wat bij mij altijd werkt is alles even overzichtelijk op papier zetten dat ik duidelijkheid krijg en overzicht.

 6. Je bent eigenlijk zoekende. De vraag is misschien wat is je passie? Als je daar antwoord op weet.

 7. Whaha bekluier 😀 Ik ben blij dat die klootdingen eindelijk niet meer hoeven (voor zolang het duurt). Voelde de eerste x zonder mondkapje in de winkel bijna als iets crimineels.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.