Street food…?

Street food…?

Street food van conimex…, oke ik ben niet van dit soort pakjes, no way maar het trekt al een paar weken mijn aandacht in de winkel.

En ondanks ik dit niet mag eten, kocht ik het en maakte ik het. En dan in de hoop dat de rest het zou op eten hahah. Ik probeerde al eerder een pakket van de jumbo en dat beviel wel op een paar aanpassingen na dan, omdat ik de kant en klare saus niet mocht eten.

Oke deze kant en klare meuk maakte ik klaar en tijdens het klaar maken had ik al zoiets van….ik eet dit niet en ik hoef daar ook echt niet mee aan te komen bij de rest van la familia B.

Het is een makkelijk pakket waar je een bosuitje, ei en tauge en kip of garnalen aan moet toevoegen. Oke ik maakte hem zonder kip en garnalen want denk we gaan het eerst proeven hahah.

Klaar gemaakt en toen proeven….nou het is een soort van bami, maar dan met een chemische smaak en reuk eraan. Er werd hier al gelijk gezegd dat mijn bami met eigen kruiden hier niet aan kan tippen.

Er zit in de verpakking rijstnoedels, de sausmix en pinda’s. Nou voor mij zijn alle ingredienten een no go en zou het wel kunnen vervangen maar dan kan ik beter het hele pak in de winkel laten staan 😉

Raad ik het je aan? Uh als je van chemisch eten houd wel en van snel en simpel, maar verwacht geen lekkere voedzame maaltijd ;). Ik heb een bloedhekel aan voedsel weg gooien maar dit ging toch echt regelrecht de kliko in.

Hebben jullie wel eens een pak street food gegeten van conimex?

Ik wil natuurlijk conimex niet helemaal de grond in trappen want er zijn wel mixen van hun die de meiden en Roon wel eten hierzo, zoals je de bami pangang, die is wel te doen maar deze dozen….nee sorry conimex!!

2 gedachten over “Street food…?

  1. Ik eet nooit Conimex maar dat komt ook omdat ik in de Aziatische levensmiddelen werk en dus veel met de authentieke producten in aanmerking kom.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.