stress, meiden, en ik

stress, meiden, en ik

Een mengel moesje van alles dit keer. eerst nog ff dylano feliciteren met zijn vierde verjaardag alweer :D!!
 de intermep dip is bijna voorbij maar tijd voor het internet hebben we maar weinig, ja telefonisch. tijd en handjes en oogjes tekort, zelfs het weekend kom ik nergens aan toe:). Laten we beginnen met de dames, niomi haar hechtpleisters zijn eraf, gister ik histerisch omdat ze thuis kwam en zei dat de juf een pleister over haar wond had geplakt omdat haar andere pleistertjes los lieten :s WHAATTTT dacht, lekker dus hebben ze een hele stugge pleister over die wond geplakt….ja krijg die er maar ff vanaf zonder het een en ander te laten scheuren!!dus met een hoop gepeuter en gepiep van nio de pleister eraf gekregen…poehhh het zweet stond werkelijk in me bil naad!!! ben niet zoon held op zoeken op wondjes gebied haha. maar goed vandaag de andere pleisters eraf en ja het is een snee zegd ze dan:D hij is wel mooi he mam..hahha heerlijkheid!!
Rasje is de l*l met de rode hond, nio had het een paar weken geleden en nu die kleine draak 🙁 lekkere dikke rooie hamster wangen en er word ook regelmatig geroepen hier in huis “hamsteruuhhhh” en dan liggen ze allebei in een deuk. koorts valt mee moet ik zeggen bij haar dus gewoon ff uitzitten die rode vlekken.

De stress van de afgelopen dagen brak me zooow enorm op, wachten, wachten en nog eens wachten. roon zijn opdrachtgever had maandag gezegd dat er nog voor een week of 2 werk was 😐 WTF er was werk zat toch? (ja halloooo rach volg het nieuws en lees krediet toestanden) okeejjj dinsdag kreeg roon het telefoontje dat hij woensdag (dag erna) voor het laatst zou zijn 😐 nouuuuuu hallooo 2 weken en 2 dagen zijn bij mij een groot verschil, dus……de doosjes asparine werden uit de kast gehaald (me kop ontplofde echt waar ) tja daar sta je dan als zzper zonder werk……bellen, mailen, bellen en gaat zo maar door want een week thuis zitten is geen optie, thank god kon hij bij zijn oude werkgever, waar hij vroeger in dienst zat aan de gang en is vandaag daar dus begonnen, een last minder geloof me !!!

issue rachie……toevallig schrijft ioni  er vandaag een logje over, over afvallen, nou het verhaal dat ik elke dag 10 km hardloop op de crosstrainer is nu wel bekend bij iedereen en het drinken van groene thee ook. nu gaat ik vanmiddag weg om de meiden te halen, staan mijn buurtjes voor de deur te kletsen en op gegeven moment zeggen ze van nouuu rach ik vind het nu wel heel erg zichtbaar dat je zo afgevallen bent 😐 hmmm ja zeg ik dan doodleuk maar ik eet gewoon…..ja nou kan mezelf blijven verdedigen maar dat werkt toch niet ik zie niet wat hun zien 😉 steeds meer mensen gaat die dingen zeggen, oke mijn dok heeft al het een en ander gezegd maar daar gaat ik nu niet over tiepen. waarom zien hun het wel en ik niet ??? zou ik dan echt een relatie krijgen met anna? nou ja het trainen blijf ik gewoon doen, lijkt wel of het een hobby is geworden.

zo heel verhaal, iedereen weer op de hoogte van het rijlen en zijlen ala di familia B hier 😀 wij gaan lekker weekend houden en wens iedereen een heel fijn weekend!!!!

26 gedachten over “stress, meiden, en ik

 1. Die dagen heb je er gewoon bij zitten dat en sporten ehhh wat is dat. Lopen achter de kinderwagen (met twee kids erin, zeg zo’n 20 kilo samen) is mijn sport, maar doe ik ook dagelijks. Niet nadenkend zeg van die pleister!
  Gezellige dag vandaag!

 2. Zow ben boven water hihi eerst ff thnx all voor de felicitaties 😉 (ik mis me smiley’s rach?) Verder goed rach en der sporten tja we kunnen zeggen wat we willen als een vrouw eenmaal iets wil luisteren ze toch niet! hahahahaah maar goed ik zou willen dat ik elke avond met rach mee kon sporten dan was ik ook zo terug op me 54 kg maar ja, ben jaloers op der stiekem wel 😀 nou fijne avond all ik plof de bank op xxx

  1. he tutta:D ja smillies gaven site errors en nog geen zin gehad om het te fixen, en idd kon je maar mee doen met me savonds hihi had super gezellie geweest:D
   spreek je van de week wel ff moppiexxx

 3. Tijd voor een vakantie lijkt mij, haha! De ene zieke na de ander, daar wordt je niet relaxed van!

  lekker blijven sporten als jij je daar goed bij voelt! 🙂

 4. Heel veel beterschap met je meisje, en fijn dat roon weer werk heeft, en wij roddelen niet over Reets hoor wij zijn alleen bezorgt, want ze is echt DUN/MAGER, en hangt volgens mij ook tegen Anna aan, dus let op je zelf meid, fijn weekend allemaal

 5. toen ik nog hyves had hahaha heb ik wel eens die fotos zitten kijken van je en daar heb je idd een bollere smoel als nu 😉 o o o trutje toch haha ik ga niet zeggen je bent goed zo want je bent gewoon vies en vies mager!!
  beterschappie voor rasjedasje hihih en nio een dikke knuf de bikkel zonder haar pleisters 😀
  en snap zeker goed dat het een hel is geweest de afgelopen week met die opdrachtgever pffff het is al zo moeilijk in deze tijd, op mijn werk zijn er al 80 mensen uit gegaan en ook ik zit op de schopstoel!!!! janke dus!!! tut fijn weekend!!

 6. hmmm is toch goed dat die pleister eraf is !!!! nu lekker laten genezen. kleine draak nu ziekkies aahhh beterschap voor haar 😉
  he maar dat is een mooi verhaal eerst zeggen 2 weken en dan ineens 2 dagen 😐 dat jij nog kalm bent gebleven zeg (nou ja voor zover ik daar niks over lees hahaha) maar goed zon schijnt want hij is weer aan de bak:D
  ik ben het ff zonder dolle wel eens met je buren hoor rach, zie je bijna elke week wel ff in het centrum en zie je met de week slinken muts. bmi goed of wat dan ook het moet wel mooi blijven!!! je lijkt wel zo eentje uit dat programma te dik te dun!!!! kan wel zeggen sla niet door want dat ben je wel maar klap niet in mekaar!! fijn weekend met je hartjes

 7. lekker zeg dat ze dat ff doen op school dat is natuurlijk geen wondje van het vallen of what ever 😉 hadde ze beter ff kenne bellen toch 🙂 maar goed ras in de lappemand nu dus 🙁 beterschappies voor haar, minder stress voor jullie een een ziek brein wat wil je nog meer hahaah
  lekker vet patatje rach 😛 nee gein let op je zelf

 8. nou de kredietkrisis is hier ook toegeslagen 🙁 Waarschijnlijk wordt Robbert z’n contract niet verlengd (hij is vorig jaar september bij deze werknemer begonnen), veel mensen met een vast contract wordt omgeschoold en alle anderen wordt het contract niet van verlengd 🙁 Dus we gaan fijn op zoek naar ander werk voor hem (gelukkig zijn er gewoon bedijven die zoeken! :).

  1. ow wat balen ook zeg 🙁 er zijn idd nog zat bedrijven die personeel kwijt kunnen, hoop dat het snel geregeld is voor jullie 😉

 9. oooow maar dat is toch goed nieuws dat haar pleisters eraf zijn 😀 gaat gewoon super goed met die tut!!
  met die andere tut dan ff niet maar die springt volgende week weer rond joh 😀
  en jij en je fanatieke sport obsessie hahahah je ben gewoon te ver gegaan en je ziet het niet meer 😉 andere wel en zelfs de mensen die je dagelijks zien ……. maarja zeg maar tegen rach stoppen …dat gaat niet he maar let wel op jezelf moppie

 10. Jeetje, dat is wel vervelend met de pleister. Ik hou ook niet zo van wondjes en bloed… bleh…

  Sporten is gezond voor je. Heerlijk toch. Je moet idd wel gezond en lekker veel blijven eten, anders krijg je straks nog roddels in de wijk hahaha ze moeten ergens over praten toch?

  1. ook geen fan van bloed en wondjes dus bleehh hahaha
   en idd sporten is gezond 😀 en nee roddels hoeven we idd niet hierzo, gelukkig zijn het wel buren waar ik op goeie voet mee sta;) maar leuk om te horen is anders

 11. ow rasje boos ??? hahahha die kop van dr dan he heerlijk! balen dat ze een beetje ziek is en hopelijk knapt ze snel weer op;) nio pleisterloos ook wel beter denk ik kan het lekker luchten ja 😀
  poehhh hee op de schopstoel zitten is een hoop stress ja en zeker als het ff verkort word zeg wooow!!!
  en over dat trainen dat is obsessie trainen bij jou echt, rachel vs anna…..again

 12. oke jij traint elke dag, prima en die groene thee dan ? word nah nieuwsgierig haahahah helpt dat echt zo rach??

  ik vind je fotos ondanks ras boos was heel erg leuk en ben blij dat roon weer aan de gang kan 😉

  1. haahahha green tea is mijn wondermiddel de een zegd dat het niks doet de ander vliegen de kilos eraf;) en ik vind het lekker om te drinken dus ja why not;)

 13. he jasses van die pleister zeg:| word het wel mooi rach die wond of niet ?
  hamsteruuuhhhh aaahhh kind pesten he hahahah
  ik wou ook wel een beetje discipline van je overnemen hoor 😀 niet alles want zo gek ben ik niet maar als ik naar de super moet lopen of wat dan ook word ik al gaar, lui? welnee hahah nee maar dont push it babe

 14. cute die fotos 😀 jij obsessie van sporten wil ik het niet over hebben debieltje haahah al is het 30 graden boven sta je nog te trappen op dat ding 😛
  he rasje rode hond 🙁 geef haar maar een dikke knuff van mij

 15. leuke fotos hihih heb me rot gelache om die ras weer 😀 en die niootje met haar fototoestel 😀 heerlijk om te zien mama na doen!!
  ik gaat ff tegen de draad in van je andere reactie personen (sorry dames) ik sta er niet achter rach, ik vind het niet mooi maar je bmi is nog goed je bent niet ondervoed (zal niet veel schelen maar goed) let daarop schatje
  erica gefeliciteerd met je kindje!!!

 16. Haha je moet ook niet teveel afvallen he. Ik moet echt wat van jouw sport-discipline overnemen. Helaas heb ik geen plek in huis voor een crosstrainer en moet ik naar de sportschool fietsen. Dan zijn de excuses toch snel gevonden (regen, wind, nog even dit doen).

 17. WHAAT ahahahh zo zat ik ook met die pleister op nio haar wond ieeuuu dat moet toch luchten dat ding!! nou ja blij dat alles eraf is nu 😉
  en ach die rasje weer hahah en ze blijft altijd zo lache he ziek of niet hihihhi
  jij bent gewoon going to far met dat geintje trainen!!! kijk dat je je lichaam wil onderhouden prima kanjer maar we hebben in december al gezegd sla niet door en dat is toch gebeurd, je weet ik zeg niet eens meer wat ik van je vind, je bent een super lief wijffie maar je moet een x aan jezelf gaan denken chick fijn weekend!!
  ow en eertje gefeli met je zoontje!!!

 18. wat een leuke fotos van ras die boos is hahahah, blij dat nio haar snee mooi vind haha tutta is het ook he;)
  blij dat jullie een nwe opdrachtgever hebben gevonden rach want idd in deze tijd aaiii
  gevalletje trut jij ….. om eerlijk te zijn ben ik blij dat andere er nu ook wat van zeggen en dat zonder met roontje te hebben gepraat 😉 je moet eens een logje schrijven over wat je eet en drinkt op een dag;) kijken hoe andere mensen daar tegenover staan.
  die twee kanjers van meiden hebben een cute mom dont let it slip away honey

 19. ik wil jou nooit meer zien als je stress hebt hahaha jezus wat een smoel ken jij trekken dan zeg!! ik snap nu wel waarom staat een hoop op het spel;)
  lekker verhaal van nio en haar juf pfff voor zeflde geld trek je idd die wond weer open :s
  arme draak hamsteruhhhh hahha aaahhh
  en ja jij, jij ziet het niet wij wel rach, ken door je heen kijken, spijkerbroeken moet je kopen op de kinderafdeling 😉 jij denkt dat je maatje 48 hebt ofzo maar 28 komt meer in de buurt, schat denk om jezelf en om dat mooie smoeltje van je zou zonde zijn schatje

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.