Strijken is leuk …

Strijken is leuk …

Strijken is leuk…., oke niet voor iedereen maar voor mij is het ontspanning!! Net als het huis schoonmaken, dan ben ik helemaal in mijn sas. Je bent bezig en je huis is ook nog eens bling bling, dat noemen we dan een een win win situatie toch.

Strijken idem dito!! Ik kom gewoon tot rust hahah. Ik had al een strijkijzer van philips, maar ik zag deze staan en dacht oke ik heb het niet nodig maar moet hem gewoon hebben. En dat alleen maar omdat hij draadloos is en mijn huidige niet hahah.

Nou hoor ik sommige al mopperen…Rach, bullshit weer om te kopen, ja ik know maar hey ik wilde het gewoon πŸ˜‰

Nou daar is die dan hoor. Beldray is het merk en ik heb er nog nooit van gehoord, maar hij strijkt als een malle zowel met snoer als draadloos.

En van de prijs lig ik dus niet wakker want hij was maar 20 euro bij de Dirk hahah.

Strijken jullie graag? Of is het je grootste nachtmerrie?

Voorheen streek ik werkelijk alles tot aan mijn beddengoed toe, maar die tijd hebben we gehad ;). Hier worden alleen nog de shirt en blousjes en broeken gestreken en dan vind ik het wel weer prima. Van de meiden strijk ik niet eens alles want die blijven zich verkleden en ja ik ben niet gekke henkie om elke keer alles opnieuw te strijken maar dat snap je zelf ook wel.

Ze strijken ook zelf hoor maar ja als mama het doet is het altijd makkelijker toch:D

Ik heb ook eens een stoomstrijkijzer gehad en soms mis ik die wel maar die dingen zijn altijd zo groot en lomp en voor die paar dingetjes vind ik het dus geen doen, dus blij met deze compacte erbij!

Wat voor strijkijzer hebben jullie ?

5 gedachten over “Strijken is leuk …

  1. Nee ik vind strijken heel stom. Mijn oma daarentegen strijkt alles (zoals sokken), die vindt het ook echt ontspannen. Ik vind het trouwens wel een hele ontspannen geur, strijk.

  2. Ik strijk alleen voor werk, haha, en als ik thuis kom van een weekendje in mijn moeders huis heeft zij alles gestreken. Ik heb een stoomstrijkijzer van de HEMA, en ik gebruik altijd strijkspray voor het beste resultaat. Maar goed, meestal breng ik de bloesjes die ik aanwil naar mijn beste vriend hier in de straat, hij heeft in het leger gezeten (hij is nu 75) en strijk sneller dan het licht πŸ˜‰

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.