Summer love bronzer

Summer love bronzer

Zo zullen er een hoop denken haha, geen highlighter Rach!!

Nee dit keer geen highlighter maar een bronzer van het zelfde merk waar ik dus ook mijn favoriete highlighter van heb. Het is te koop bij het Kruitvat en ik ben er weg van. Het kost geen drol, en ze zijn gewoon mooi πŸ˜€

Anyway, nu dus een keer een bronzer. Dit is de donkerste kleur die ze hebben en ja helaas voor mijn huid weer net iets te licht maar hij geeft een mooi effect.

Een bronzer met een beetje glim erin, dus eigenlijk als je niet van over de top houd, kan je hem dus zo gebruiken en dan geen highlighter meer toevoegen, maar goed deze glim smoel houd van bling bling dus ik gebruik er nog wel een glimmertje bij πŸ˜‰

Ik heb hem een beetje proberen te swatchen op Rashel haar hand om toch nog een ideetje te kunnen geven wat voor effect hij geeft. En wat ik dus al zei, hij is subtiel maar mooi.

Te koop bij Kruitvat dus πŸ˜€

 

reactie's

reactie's

7 gedachten over “Summer love bronzer

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: