Suncare voor de tattoeage!

Suncare voor de tattoeage!

Let the sun shine!
suncare voor je tatoeage

Die tatoeage op je lichaam, daar ben je trots op. En dit levenslange kunstwerk op jouw huid wil je graag zo mooi mogelijk houden.

En gezien we hier (incl. ik ) niet vies zijn van een tatoeage hier en daar, en ik weet dat een aantal lezers er ook wel een aantal hebben ( of in ieder geval 1), kon ik jullie deze preview niet onthouden! Want hoe tof is het dat er voor de Inklovers nu een speciale suncare is!

Maak kennis met het Nederlandse merk Inkx, een verzorgingslijn met producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de getatoeëerde huid. Van de eerste weken na het zetten van je tatoeage tot aan veilig zonnen en het behouden van de kleur, Inkx zorgt voor jouw tattoo.

Hey there, sunshine!

Het is lente en het zonnetje begint steeds meer te schijnen. Ondanks dat de UV-stralen in het zonlicht zorgen voor de aanmaak van vitamine D en we er een mooi gebruinde huid van krijgen, brengen de zonnestralen voor de
tattoolover een probleem met zich mee. De zon kan tot gevolg hebben dat de kleuren van je tattoo vervagen. En die prachtig gezette tattoo moet natuurlijk ook mooi blijven.

Om te voorkomen dat de kleuren van je tattoo vervagen, maar zeker ook om je huid te beschermen tegen de effecten van de zon, heeft Inkx Every Day Suncare SPF50 ontwikkeld.

Deze vegan crème bevat hoogwaardige UVAen UVB-filters die je huid en je tattoo beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Bovendien bevat het een antioxidant die vervaging voorkomt en zorgt voor een
langdurig behoud van de tatoeage.

Inkx Every Day Suncare beschermt tegen huidveroudering, laat de huid zijdezacht aanvoelen en trekt snel in waardoor je mooie tattoo niet verdwijnt achter een dikke witte laag crème.

14 gedachten over “Suncare voor de tattoeage!

  1. Goed dat dit er is! Ik heb zelf twee kleintjes, dus heb het niet echt nodig want ik smeer mezelf al in met factor 50.

  2. Heel toevallig zag ik ze laatst ook bij DM in Duitsland en dacht dat is handig! Heb zelf geen tattoos, maar snap dat je ze natuurlijk wel extra wilt beschermen!

  3. Wat goed dat je het zo kan beschermen tegen vervagen. Dat is toch wel erg zonde namelijk. Verder klinkt het als een hele fijne zonnebrand.

  4. Groot gelijk om goed in te smeren en als er speciale crème is voor tatoeages dan zou ik die zeker gebruiken als ik ze had, je wil de kleuren toch goed houden. En is dit met een manier die je toch al gebruikt als je de zon in gaat, dus niks extra’s.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.