Sunday is funday

Sunday is funday

Sunday is funday. Dat zeggen wij altijd hier.

En waarom weet ik eigenlijk niet want het is elke zondag gewoon een chill dag hier.
Maar aanstaande zondag is het vaderdag! Dus dan een sunday met een tikkeltje extra fun.

Ook niet zo spectaculair als je het mij zegt want ook hier is het net als moederdag, elke dag vaderdag of moederdag. Je krijgt alleen een kadootje. De meiden vroegen wel eens “wat heb jij voor papa gekocht?” Uh niks want het is mijn vader niet hahah. Gelukkig snappen ze dat nu wel. De ene keer krijgt hij wel wat van mij en de andere keer niet. Voor ons hoeft het allemaal niet zo want we geven elkaar genoeg 😉

Ik wilde een nieuw shirt voor hem kopen maar hij heeft de laatste tijd al genoeg shirts en truien gehad. Dus dit keer een overhemd. En dan kan je je niet voorstellen dat Ro in een overhemd loopt, en dat doet hij ook niet vaak maar zo onder een trui is het voor hem wel te doen.

Wat de meiden voor hem gekocht hebben of gaan kopen, weet ik dus nog niet. Ik ga nog wel even met Rashel op pad voor hem, want die vind dingen kopen voor een ander een nachtmerrie.

Verder is het geen ontbijt op bed hier, nooit echt geweest ook. Wat we dan wel weer hebben is altijd wat lekkers bij de koffie. Hij is dan ook gek op kwarktaart en meestal word die ook gemaakt dus denk ook wel dat het zondag bak dag is hier!

Hoe vieren jullie vaderdag?

Ro en ik hebben beiden geen vader meer dus geen verplichtingen om op bezoek te gaan 😉

Ik wens jullie in ieder geval een fijne vaderdag alvast 😉

Deze blogpost is in samenwerking met HemdvoorHem

12 gedachten over “Sunday is funday

    1. ja stom helemaal niet meer over gehad haha maar ze hebben papa in het nieuw gestoken met een korte broek een een leuk shirt 😀

  1. Hier eigenlijk niks gedaan aan Vaderdag, alleen de dames hebben hem cadeaus gegeven. Sowieso doen we normaal eigenlijk alleen maar een extra lekker ontbijtje, maar omdat ik afgelopen week geen boodschappen heb gehaald was dat er bij ingeschoten. Misschien dat ik hem binnenkort wel verras; uiteindelijk vind ik dat stiekem toch leuker dan op zo’n commerciële dag.

  2. Hahaha ja dat zeg ik met moederdag altijd. Je hoeft voor mij niets te kopen, ik ben je moeder niet. Kinderen helpen wel, maar inmiddels zijn ze groot genoeg om dit zelf te kunnen. Hier hebben ze leuke kleine dingetjes uitgezocht en maken ze ontbijt. EN koffie op bed, dat wil papa graag

  3. In Belgie was het vorige week vaderdag. Wij zijn dan bij mijn ouders gaan eten. Was heel gezellig

  4. Hier ook geen vader, schoonvader of opa’s meer. De focus van Vaderdag ligt dus op de papa van mijn kids. Ik ben benieuwd waarmee ze hem gaan verrassen dit jaar.

  5. Een prachtig overhemd! Hier vieren we het niet echt, in die zin, ik haal lekker opbakbroodjes en de jongens knutselen thuis wat voor hun vader. Hier is het altijd vader en moederdag zeggen we ook!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.