Super simpel, snel en lekker

Super simpel, snel en lekker

Ik wist even niet wat ik moest gaan eten, de rest zou tostis eten maarja ik eet geen brood dus word lastig dan.. dus zak brocoli wokgroenten gehaald, garnalen uit het vriesvak (eerste keer) en gaan maar.

nodig:

zak brocoli wokgroenten
zak grote garnalen (diepvries)
beetje teryaki woksaus
2 teentjes knoflook
wokolie

nou, knoflook snipperen, garnalen laten ondooien in koud water, dan ff dat darmpje eruit wippen, olie in de wok, knoflook fruiten, brocoli mix erin, en even wokken, dan de garnalen erbij en dan nog scheutje teryaki saus en nog 2 minuutjes omscheppen en klaar!! echt ik kan en maak een hoop klaar maar dit nog nooit zo gedaan omdat ik altijd de mist in ging met de garnalen, die werden rubber maar het is nu gelukt en wat heerlijk!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.