Swatches Hema en Essence

Swatches Hema en Essence

Tja ik moest een keer door mijn lakjes heen he haha. Had er de afgelopen tijd echt veel gekocht weer en mijn kennende…..gaan ze de kast in en zie ik ze een paar maanden later weer een keer terug. Maar dit keer niet, ik ben gelijk aan de slag gegaan, anders is het ook maar zonde πŸ˜‰

Het zijn lakjes van Essence, vorige week gekocht en eentje van de Hema. De hema zijn ook fijne lakjes vind ik de laatste tijd. Nou kijk mee.

Een grijs/blauwachtige lak die je eigenlijk na 1 laagje al kan dragen maar 2 laagjes is natuurlijk altijd mooier.

Oke ik vond…ja vond dit een mooie kleur totdat hij gewoon matt opdroogde!! En degene die mij langer volgen weten dat ik niet kapot ben van matte lakjes :(. Maar goed hij heeft wel wat moet ik zeggen en zal hem zeker een keer gaan dragen!

Dit is echt een leuk lakje voor de kerst!! Goudkleurig!!

Van dit soort lakjes word ik blij!! Een nude kleurige kleur, love it!! Beetje melk achtig weer en daar houd ik tegenwoordig echt van.

En dan deze…..ik ben nooit kapot van glitters want het is een nachtmerrie met eraf halen en ja ik heb alle trucjes al gehad maar dan nog is het crisis, maar voor deze zou ik het wel over hebben!! Hij is gewoon mooi en met 2 laagjes goed te doen.

En het Hema lakje. Een blauwe denim kleur die ik persoonlijk heel mooi vind en zeker met het koude weer.

Ik heb weer keuze’s zat de komende tijd…ahum …..koop ondertussen vast wel weer nieuwe erbij hahah.

Wat vinden jullie van de kleuren?

14 gedachten over “Swatches Hema en Essence

  1. Die van Hema is mooi zeg. Ik heb geen noemenswaardige nagels en al helemaal geen lak-skills. Best jammer, want vind gelakte nagels altijd zo mooi. Ik lak in de zomer wel altijd mijn teennagels. Want daar blijft het rustig 2 weken zitten (ipv 1 dag op mijn handen). Maar in de winter laat ik dat ook achterwege, niemand die het ziet…

  2. Je hebt van NYC (ook bij kruidvat) een basecoat speciaal voor glitter nagellak. Deze basecoat droogt wat rubberig op zeg maar. Als je de nagellak zat bent, dan trek je het met basecoat en al van je nagels af. Heb je dat al eens geprobeerd?
    De Coast n Chill grijze kleur heb ik ook. Ben dol op essence en Hema lakjes!

  3. Wow, de tweede is prachtig! Ik snap wat je bedoelt want ik hou ook niet van mat. Maar hij staat je wel heel mooi. En van die glitter, ik moest spontaan glimlachen. Ik had er ook een stuk of drie maar inderdaad, wat een nacht-mer-rie om dat van je nagels af te krijgen. Ik ken de trucjes niet, maar ik heb de lakjes sowieso al – een tijd terug – doorgestoten naar nichtjes die er dol op zijn. Nooit meer.

    1. jaaaa drama met eraf halen hahahha en ja matt bleehh ik doe er een glimmende topcoat over en klaar πŸ˜€ en nee ken je de trucjes niet? houden zo hahaha want het is en blijft een drama πŸ˜‰

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.