Swatches van de Hema

Swatches van de Hema

Je gaat de Hema in voor een sjaal….en waar kom je weer mee thuis hahaha juist in mijn geval weer een paar lakjes!! Ik was al een tijdje op zoek naar grijze kleuren en ik heb ze wel en niet gevonden. Het waren ze net niet toen ik thuis kwam. Gelukkig is dat niks nieuws voor mij maar ondanks het ze het toch  net niet waren vind ik ze wel heel mooi 😉

Deze kleur lijkt zwart maar dat is hij niet. Hij is echt heel donker grijs en ik vind hem mooi!!  Deze heb ik in een laagje gedaan, maar ook hier ben ik weer van mening dat 2 lagen mooier zijn 😉

Deze kleur is gewoon paars, paars, donker paars!! En ook deze kleur zal ik vaker gaan dragen omdat ik ondanks dat hij donker is hem heel mooi vind. Ook deze is maar een laag gedaan maar net als de de vorige hierboven doe ik volgende keer 2 lagen 😉

Dan deze zilver, grijs achtige lak, die echt leuk is voor de kerst vind ik :D. Hoe  meer lagen je hem doet hoe meer hij gaat glimmen :D. Ook deze heb ik maar weer een laagje gedaan.

Deze kleur is de favoriet van mijn hubby. Een melk achtig kleurtje, beetje lila achtig, maar gewoon mooi en lekker rustig :). Wederom weer een laagje gedaan.

En dan mijn favoriet van alle lakjes. Deze is wel grijs en is ook weer een melk achtig lakje. Ook lekker rustig en ook met een laagje goed te doen.

Ik heb als laatste een gel top coat erover heen gedaan zoals ik dat bij elke smeerbeurt doe. En mijn vorige Hema notd heeft er weer een week op gezeten en hoop dat  het  bij deze ook weer zo zal zijn. Als het zo is dan loop ik voortaan alleen nog maar met Hema rond natuurlijk hahha.

Wat vinden jullie van de swatches? Zitten er kleuren tussen die jij ook zal dragen?

4 gedachten over “Swatches van de Hema

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.