't was me 't dagje wel

't was me 't dagje wel

Zo vandaag zou het giga gaan regenen maar heb geen druppen gezien!! ja op me voorhoofd van het zweten man man man wat was het warm!!! wij waren super vroeg weer op pad, 09.00 waren we de deur al uit en waren om 14.00 pas thuis!!!! eerst bakkertje en toen ff naar delft en van delft naar rijswijk en van rijswijk naar de megastore in den haag weer want roon had wat op het oog voor mij en ik ben weer asociaal verwent vandaag !!!!! een lekker luchtje gehad van chanel, nr5 en nog wat groots hihih, al met al ik heb hem heel veel geld gekost vandaag nu zit ik ff, de meiden liggen net op bed en ik heb ff snel het huis gedaan en nu doe ik verder niks meer hhihi. er komt een lekkere onweersbui aan zag ik op buienrader dus daar kunnen we ons lol ook mee op vanavond!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.