Tag: What’s on my nightstand

Tag: What’s on my nightstand

Van onze lieve Gon kreeg ik een tijdje geleden weer zo’n leuke tag haha. Wat staat er op je nachtkastje, nou ik kan je vertellen dat ik volgens mij de saaiste heb van allemaal. Ik hou niet van tierelantijntjes op me kastje en als er al een dingetje teveel op ligt krijg ik al een opruimwoede 🙂

Wat staat erop, uhm een wekker, een telefoon en als ik naar bed gaat ligt me mobiel er ook bij, mijn ventolin voor mijn astma, mijn horloge en armbandjes van die dag en 2 tubes handcreme (de ene staat achter de ander dus die zie je niet lol) en een lampje, en ook het lampje heb ik er net bij gezet want er stonden japanse lampen maar die was ik al weer zat en ik schuif en verplaats nogal graag dus nieuw lampje….saai he hihih
In de laatjes van het kastje, geloof me ik bespaar je een rol beroerte, ligt wel een hoop, glazen nagelvijl, nagelriemolie, elastiekjes voor mijn haar, haar klemmen, watjes en nee geen rubbers 😛

Ik heb de tag al bij meerder blogs voor bij zien komen dus nee ik tag niemand maar als je het leuk vind hem over te nemen be my quest 😉

5 gedachten over “Tag: What’s on my nightstand

  1. Leuke tag! Ik heb helaas niet echt een officieel nachtkastje, mijn nachtkastje is meer mijn make up tafel. Maar wie weet dat ik de tag ook nog een keertje ga doen 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.