Tandarts en ortho

Tandarts en ortho

Wat een dag gister!! Ik moest naar de tandarts en niomi voor de eerste keer naar de ortho! Ik zag zo op tegen mijn tandarts bezoek omdat er weer getrokken moest worden en ik heel veel pijn zou hebben, maar het moest want anders kan mijn kunstklapper onder niet gemaakt en geplaatst worden. Zo bang was ik dat ik er daar in de stoel nog onderuit pobeerde te komen!! Nou ik zit regelmatig bij de tandarts zoals jullie weten en heb wortelkanaalbehandelingen gehad zonder verdoving maar denk dat het zovaak raak is en ik zoveel pijn heb dat ik er even klaar mee was ;). Maar goed 8 verdovingen verder en echt heel veel pijn en hechtingen is de laatste kies onderin eruit en staat alleen de voorkant nog en heb ik nog 1 kies helemaal achterin, echt kauwen kan ik dus niet! Maar over 2 weken gaan we opnieuw een afdruk maken en 27 oktober worden mijn nieuwe tandjes geplaatst 😀

Tot die tijd is het afzien, want wat ik al zei heb ik heel veel pijn en voor mijn lichaam hele zware pijnstillers waardoor ik dus niet eens kan praten of met een dubbele tong, lopen gaat ook niet, nee compleet vd wereld 🙁 daar kwam natuurlijk vanacht ook nog eens een mega crash overheen en toen had ik het helemaal gehad!!

Niomi had gister een afspraak bij de orhto, ze wil, ja die is gek, heel graag een beugel hahaa maar helaas voor haar vond de orhto dat niet nodig en wil ook niet onnodig geld verdienen aan ons zei ze….nou kijk dat is even eerlijk!! Niomi heeft mooie tanden alleen haar onder tanden staan een beetje schreef maar haar kaken staan goed en als we daar een beugel in gaan zetten word dat uit zijn verband getrokken dus nee dat doen we niet ;). Misschien in de toekomst iets van een nachtbeugel maar voor nu…nee lekker die mooie smoel zo laten 😀

Ik ploeter vandaag rustig door het huis, heb nog geen pijnstillers durven te nemen omdat ik dus zo suf word en niet eens me broek dicht kan maken….dus ik wacht echt net zolang tot het niet meer te houden is maar zoals het nu gaat vind ik het prima 😉

Ondertussen vlog ik een beetje voor de week vlog en ga proberen vandaag nog een filmpje op te nemen over mijn make producten die ik gebruik want daar was toch wel veel vraag naar hihi, leuk!! oh vergeet ik helemaal ik kreeg een lekker luchtje van ariande grande!! heerlijk !

Iedereen bedankt op facebook, insta en snapchat voor de lieve berichtjes en de appjes natuurlijk ook 😉

Fijn weekend!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.