tandarts stress

tandarts stress

Vandaag was het de dag dat eindelijk mijn smoellie werd afgemaakt. om een lang verhaal kort te maken….ik ben geen tandarts fan, dat heeft mijn “jeugdtandarts” naar de tierelier geholpen, toen had ik een tandarts gevonden die ik blindelinks vertrouwde in mijn smoeltje en die me ook geen pijn deed, ze ging verhuizen naar iets verder en ik vond dat op gegeven moment gewoon te ver om te rijden, daarbij kwam dat roontje en de meiden bij roons tandarts zitten dus dat schoot niet op. ik heb daar bijna 3 jaar op de wachtlijst gestaan en sinds vorige maand zit het hele gezin bij 1 tandarts. roon kent zijn tandarts al zijn hele leventje dus voor hem bekend, voor mij weer een niet bekende waar ik gewoon het vertrouwen in moest gaan winnen, en 3 weken geleden kwam ik daar voor het eerst in de stoel, hij stelde me al gelijk gerust ( in de wachtkamer al eigenlijk) en dat deed me al goed, ik heb werkelijk niks van maar dan ook niks van de die behandeling gevoeld!! hij wist dat ik lag te rillen als een rietje en deed alles stap voor stap;) maakte zelfs de injecties warm voor me zodat ik die ook niet zo voelde!

het was een aardig karwei om mijn smoellie meer gefixt te krijgen, het is niet zo dat ik een rotte smoel had, dat helemaal niet maar mijn vullingen waren gaan “lekken” de de hele rechter bovenkant en onderkant moesten opnieuw gedaan worden :|. vandaag was de dus onderkant aan de beurt en ik was al moe vanmorgen, dus had er ook zooow geen zin in. oke injectie, pffff ging door de grond bijna!! echt “ow zegd hij je bent wel heel gevoelig vandaag” ja dat hebbie goed ja!! ben moe en heb geen zin in je hahah. nou toen kwam het hoor, terwijl de onderkant dik aan het worden was van de verdoving zei ik heel stoer van joh dat gaatje tussen mijn voortanden kan je wel even zonder verdoving doen hoor want dat is toch oppervlakkig………….nahhhhhhh dat zeg ik nooit meer hahaha ik heb mezelf in de stoel gedrukt ofdat ik in een mega snelle auto zat die heel er snel optrok hahaha, nee dat ging hem niet worden maar heb wel door gezet, yay for me!! de rest van het boren en poren heb ik gelukkig niet gemerkt alleen heb ik heel erg last van gehad van de verdoving (waarschijnlijk omdat hij het HEEL erg verdoofd had, zo erg dat ik niet eens me oor voelde)  onderweg naar huis heb ik de auto aan de kant geknalt en roon gebeld van roontje ik word niet lekker ( moet je ook echt doen als je vent dan helemaal in paniek raakt 🙁 sorry schatje) dus even zitten praten en voorzichtig door gereden. ben veilig thuis gekomen maar ben de hele dag suf geweest en heb van half 7 tot half 9 op de bank geslapen. al met al tandarts stress wat het voor vandaag!

8 gedachten over “tandarts stress

 1. RACHHHHH en ROOOOON ff helemaal offtopic maar gefeliciteerd met jullie nwe auto 😀 vette bak!!

 2. Knap van je dat je van tandarts bent gewisseld. Deze post is een goede herinnering voor mij.. ik ga gelijk mijn tandarts even bellen!

 3. Alleen van je verhaal word ik al bang van de tandarts. Die wachtlijsten zijn trouwens verschrikkelijk he. Mijn vriend staat nu ook al ruim 2 jaar op de lijst bij mijn tandarts en telkens maar wachten wachten wachten. Volgens mij mag hij er bij als mijn tandarts met pensioen gaat over 10 jaar :s

  Succes met je nachtrust na het lange slapen.

 4. joh je hebt het weer overleeft en blij voor je dat je deze tandarts ook gewoon vertrouwd anders word het een lastig pakket
  fijn weekendxxx

 5. meid je hebt het weer doorstaan 😀 wou dat ik dat gebidje had van jou hihih nou ja op die lekkages na dan 😆 heeft roontje het bloedprikken ook overleefd?

 6. nou ik ben ook geen fan van de tandarts hoor rach dus petje af voor je dat je gewoon ff je halve smoel heb laten doen !!
  ik ben ook wel benieud naar die nwe bak 😀 of is het nog spannend?

 7. ach tut toch weer maar je ben er wel weer vanaf!!! hoest vandaag verder afgelopen met auto uitzoeken rach ??

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.