Tattoo afspraak maken enman of te match Hijs… #VLOG

Tattoo afspraak maken enman of te match Hijs… #VLOG

Hey!! Het is woensdag dus weer tijd voor een vlog. Hij staat later online i  know en dat had ik al aangegeven overal, maar dat komt omdat Rashel de vlogcamera mee had naar de ijshockey! En super gaaf want Rashel had man of the match!! Verder heb ik mijn eerste vitamine D shot gehad en voel mij er goed bij!!! Pluspuntje dus!! Niomi en ik zijn naar de tattoo shop geweest om een afspraak te maken en daar volgt natuurlijk later meer over ;). Hopelijk vinden jullie de vlog weer leuk!!

3 gedachten over “Tattoo afspraak maken enman of te match Hijs… #VLOG

 1. Wat fijn dat je vitamine D shot er nu in zit! En ouch, pijnlijk :-«….

  Ik vind je nieuwe nagellakremover erg mooi, en ook super dat je niet meer onder de zonnebank gaat, want inderdaad beter voor je huid. Ik smeer Hema 40+ nachtserum
  en dat werkt goed, werd vandaag nog 32 geschat terwijl ik 40 ben ( ego booster 🙂 )
  Verder was het inderdaad zo koud, heb er weinig van meegekregen want had zelf een k-weekend maar nu weer oké, alleen veel te laat in bed omdat ik morgen visite krijg en het hele huis heb gedaan nog, van 20 tot 23u. Maar wel zin, mijn oppaskindjes en hun moeder komen langs 🙂

  Nu dus snel slapen gelukkig komen ze om 12u pas want dan kan ik in ieder geval nog 8 uur slapen.

  Xxx jet

  1. het is inderdaad slecht voor je huid die zonnebank maar ik ging er ook onder voor de pijn 😉 maar merk nu wel dat mijn huid wat beter is en ja dan maar niet bruin dan maar smeren met make up hahah

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.