Tattoo erbij en op naar de volgende

Tattoo erbij en op naar de volgende

Afgelopen woensdag was het dan eindelijk weer zover. Een tattoo erbij en klaar maken voor de volgende die volgende week op de planning staat.

Om 15.00 had ik een afspraak met Chris weer staan. Ik ging er samen met Rashel heen want die was vroeg klaar met stage.

Het was de bedoeling om een klok te zetten op het nog open stukje op mijn arm. Maar in overleg met Chris die eigenlijk de knoop door hakte ging ik niet voor de klok omdat het daar niet mooi zou uitkomen. De klok, of nou ja de tijd heeft een speciale betekenis voor mij dus hij moet er wel mooi opkomen. Nou dat gebeurde gister dus niet en ik ging voor mijn tweede optie en dat was een bloem. En eerlijk gezegd sluit deze ook mooier aan.

De klok komt er volgende week!! Ik heb de 19e weer een afspraak staan en daar word de volledige bovenarm van de andere kant gedaan en Chris gaat de klok daarin verwerken. Ik heb er zo zin in, want dan zijn mijn beide armen af en boven tot onder en kan ik aan de volgende projecten beginnen zoals nog wat mijn hals en schouders en dan mijn benen.

In de vlog die woensdag online komt zien jullie een stukje ervan en donderdag vlog ik natuurlijk ook weer en die komt dan weer een week later online 😀

Deze tattoo is natuurlijk weer gezet bij onze vaste tattoo shop van tattoo Martin Delft,

reactie's

reactie's

24 gedachten over “Tattoo erbij en op naar de volgende

 1. ja, lastig om te reageren: ik heb totaal geen verstand van tatoes…

  1. je hoeft er ook geen verstand van te hebben, je vind het mooi of je vind het niks 😉

 2. Wauw zeg! Ik heb zelf geen tattoo’s, maar kan me voorstellen dat als je eenmaal begint, je door blijft gaan.

  1. uhh haha ja!! je begint en je stopt gewoon niet meer ;). je moet er natuurlijk wel van houden en verder willen want er zijn genoeg mensen die het er bij een houden

 3. Ik vind het knap gedaan weer. Wat kunnen mensen toch mooie dingen maken soms. Hoe ga je het doen als je lichaam als het ware ‘vol’ is? Is het dan ook klaar voor je gevoel? Of is het dan echt balen?

  1. vol… ja wat is vol…. er is altijd nog wel een klein plekje over denk ik dan maar als echt alles vol zou zitten ja dan is het klaar 😀

 4. Mooie tattoos heb je allemaal. Ik heb zelf geen tattoos maar vind het vaak wel hele mooie verfraaiing op je lichaam. Deed het geen zeer om op zo’n gevoelige plek een tattoo te laten zetten?

  1. Tattoo zetten is geen Efteling bezoek zeg ik altijd en ja het is pijnlijk maar met speciale verdovings crème voor tattoos is het super goed te doen 😃

 5. Dat ziet er mooi uit. Ik houd wel van een mooie sleeve, ik ben benieuwd naar je klok!

 6. Goed dat je alsnog een klok laat plaatsen als dat een bijzondere betekenis heeft voor je.

 7. Wauw, supermooi!! Ik heb zelf 2 tatoeages, maar deze zijn wel subtiel en hebben een betekenis. Ik vind tatoeages die iets voor iemand betekenen het mooist, ook al vind ik de tattoo zelf misschien minder mooi. Ik kan het dan toch mooi vinden. Die van jou vind ik echt tof, voor mij is het te heftig :-). Ben benieuwd naar de klok!!

 8. Ik kan me inderdaad voorstellen dat een klok niet echt goed tot zijn recht zou komen gezien je andere tattoos op je arm. Ben benieuwd hoe het volgende week er uit zal zien!

 9. Mooi om te zien hoe alles nu op elkaar aansluit. En bikkel ben je hoor, dat je iedere keer weer een poos gaat zitten!

 10. Tof hoor al die tatoeages! Ik denk dat mijn pijngrens te laag is hiervoor haha.

 11. O wauw wat een mooie zeg! Ik heb er zelf nu ook al verschillende en o wat is het verslavend. Tijdens het zetten vraag ik mezelf altijd, wat he ik mezelf ook al weer aan gedaan? Maar daarna ben ik het weer helemaal vergeten.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: