Tattoo met betekenis

Tattoo met betekenis

Ik vond het wel weer eens tijd voor een tattoo met betekenis.
En ik ben nog niet klaar want in December/Januari staat er weer een gepland maar dan voor mijn mams. Deze is door voor mijn paps.

Een tattoo met een verhaal. De klok staat op twee voor twaalf. Dat is de geboortetijd van mijn papa, en ik vond dat een mooi iets om erin te laten verwerken. De naam papa staat voor zich natuurlijk.

Het is geen kleintje maar dat was ook de bedoeling want het gaat eruit eindelijk om, dat ik een hele sleeve op mijn arm krijg. Zowel de binnen als buitenkant. Die van mijn mams kom op mijn onderarm aan de binnenkant en ik kan eerlijk gezegd niet wachten tot het zover is. De tekening is er al klaar voor in ieder geval 😀

Het is verder een beetje stil geweest rondom mij. Ik ben druk en onderweg geweest, laten we het daar maar op houden ;). Ik ben wel weer wat meer in de vlogs te zien en dat vind ik dan ook leuk om te doen. Ik moet natuurlijk ook weer naar school dus echt tijd voor het bloggen is er niet echt, maar ik zou proberen zo nu en dan wat te bloggen en als jullie sugesties voor mij hebben hoor ik dat natuurlijk graag 😀

Ik ben in ieder geval weer een happy girl met mijn tattoo!! Deze tattoo is gezet door lieve Chris van Tattoo Martin in Delft

Wat vinden jullie van deze tattoo?

23 gedachten over “Tattoo met betekenis

  1. Bijzonder om te lezen wat er achter een tattoo zit. Ik ben zelf van de ’tiny tattoos’ (zo noem ik het dan maar). Vorig jaar op mijn 49ste mijn eerste. En dit jaar mijn tweede. Kippenvel moment omdat ik – na een half jaar op de wachtlijst te hebben gestaan – eind augustus ‘mocht’. Maar toen werd mijn dochtertje ziekjes / verkouden. Ik had het eerlijk van te voren verteld en in overleg hadden we besloten dat ik toch maar niet kwam (het was een klein risico, maar hij ziet zoveel mensen op een dag). Balen natuurlijk want wanneer had hij dan plek? Zijn eerste suggestie was heel bijzonder (en het kippenvel moment) want het was precies op de verjaardag van mijn (twee jaar geleden overleden) moeder. De tiny tattoo die ik liet zetten op mijn bovenarm was de ‘m’ van mama, in haar handschrift. Dit is geen toeval…

  2. Wat bijzonder dat je nu net uitgerekend dit log online zet. Ik vroeg mij nl vd week nog af of al je/jullie tattoos een betekenis hadden of dat je ze enkel kiest omdat ze bv mooi zijn.
    Ik vind deze plaat echt heel mooi en ben ook wel een beetje benieuwd naar je antwoord op de vraag van Nicole 🙂
    En uiteraard nu ook wel naar de plaat die je voor je moeder gereserveerd hebt?!?!

  3. Wauw Niomi, wat mooi is dit, ik heb zelf geen tattoos maar dat betekend niet dat ik het mijn anderen niet mooi zou vinden en helemaal zo een tattoo met een betekenis, dat vind ik erg mooi. Ik snap heel goed dat je het weer druk hebt met school etc, maar vind het ook leuk om jou en de rest van de fam in de vlogs te zien.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.