Tattoo naast bestaande tattoo

Tattoo naast bestaande tattoo

Een tattoo naast een bestaande tattoo.

En de titel doe ik expres, want geloof mij, op social media wisten sommige vol te houden dat de letters/tekst ook nieuw waren ……, ja oke hahah.

Even een disclaimer dus ;), Chris heeft niet de letters gezet, die stonden er al.

Anyway. De tekst “my life, my fight, i will win”
Dat is mijn lijf tekst letterlijk en figuurlijk. De tekst staat ook gekoppeld aan Project-A

De tekst is 5 jaar geleden op mijn arm gezet. Ik was er helemaal happy mee want het is mijn tekst en mijn leven. Maar ik miste altijd wat eromheen. En strak zijn de letters niet gezet dus ik wilde wat sierlijk erom heen. Maar wat? Vlinders? Bloemen? Ik wist het op een gegeven moment niet meer, totdat wij lichtelijk door sloegen hier met zijn vieren en steeds vaker bij Tattoo Martin Delft zitten.

En ineens zag ik wat voorbij komen wat naar mijn smaak was en wat ook bij mij past. Bloemen en een soort van slierten.

In deze vlog kun je zien dat hij gezet werd.

Dit keer was het niet Martin die mij even pijn ging doen maar nu heeft Chris deze gemaakt en er ook een beetje zijn eigen draai aan gegeven. Chris getatoeëerd altijd Roon en daar zijn we altijd heel tevreden over dus ik had alle vertrouwen erin.

De letters C en H zijn in de sterren verwerkt. Dat hebben wij op het laatste moment besloten omdat wij iets hadden in de familie. De letter H is voor mijn mams, Henny. De letter C is voor mijn neefje.

Chris heeft het onwijs mooi gedaan en ook niet geheel onbelangrijk….het deed gewoon geen pijn!! Ja even sommige plekjes, maar meestal zit ik als een dooie in die stoel mijn glazuur van mijn tanden te bijten haha.

Dus Chris, top goos en bedankt en kom snel weer bij je in stoel zitten!!

Moeders wil namelijk zo snel mogelijk haar armen vol hebben, soort van sleve en ja beide armen ja!!

Daarna zien we wel verder want wil er ook nog een op mijn borst kast en op mij been waar de littekens van mijn gebroken heup zitten. Maar eerst die armpjes 😀

18 gedachten over “Tattoo naast bestaande tattoo

 1. zelf zou ik nooit tattoo’s op men lichaam zetten. maar bij sommige past het wel! maar voor mij liever niet 🙂

  1. als je op de site zoeken tattoo in tiept, dan staat hij daar ergens tussen 🙂 en ja ik ben voorlopig nog niet klaar en ga proberen voor december mijn armen vol te hebben en ben al druk bezig met ontwerpen 😀

  1. haha ja dan houd het op he als je bang bent voor naalden 😉 ik ben er wel aangewend want word al 9 jaar lang elke week geprikt (bloedcontrole) dus ja maar goed het blijft nooit fijn natuurlijk of het nou fun is of niet 🙂

 2. Zag hem al in de vlog natuurlijk, maar wauw wat is ie mooi geworden!

  Hier heb ik er 3 op de teller staan, wil er nog meer haha, sleeve op mn rechterbovenbeen ( iets met een beroep haha) dus ben nog lang niet klaar haha 😉

  Ben oprecht echt benieuwd naar de rest van de ink die je gaat laten zetten (en de rest van de familie, want i loveeee inkies).

 3. Ik heb de namen van mijn kinderen op men schouder maar wil nu ook al een tijdje een tattoo daar vlakbij laten zetten. Probleem is van de juiste tattoo te vinden … Ik zou het toch sowieso in de winter doen dus heb nog wel effe tijd om na te denken 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.