Tattoo nummer 3

Tattoo nummer 3

Het is een feit, tattoo nummer 3 staat op mijn lijf.

Hier ben ik natuurlijk al een tijd mee bezig, want zodra de laatste gezet was, wilde ik gelijk weer.

Je snapt dat mijn ouders zeiden om even te wachten. Eerst laten genezen en daarna zien we wel verder. Maar ja het blijft kriebelen hè hihi en mama gaat geloof ik elke week😂 dus ik werd wel jaloers. Ik wilde heel graag dezelfde tattoo als mama voor haar moeder maar niet iedereen stond daarachter 😉 dus ik ging op zoek naar iets vervangend’s en heb dat gevonden!

De tekst ” i may not see you, but i can feel you” En dat slaat ook op de persoon waar mama haar tattoo voor zette.

Ook heeft Martin de hartslag door getrokken en dat vond ik een heel mooi gebaar en mama helemaal! Papa vond het ook heel erg mooi en dat is toch ook wel belangrijk voor mijn ondank ik weet dat tattoo’s voor jezelf zijn, maar omdat ik nog zo jong ben vind ik de gedachten van mijn ouders wel belangrijk. Wat een ander ervan vind boeit mij dus niet 😉

Wederom weer een happy puber met dank aan mijn ouders en aan Martin van Tattoo Martin Delft.

Ik kan wel weer zeggen “nu voorlopig even niet” maar ja eerlijk gezegd kriebelt het al weer haha. Nee ik moet nu echt even mijn mond gaan houden en misschien na de zomer weer!!

Eén gedachte over “ Tattoo nummer 3

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.