Tattoo update

Tattoo update

Even tijd voor een tattoo update. Het was allemaal even onzeker want de tattoo shop ging dicht en daarom heb ik het stil gehouden ;).

Maar nog op het nippertje voordat hij sloot kon ik nog gaan zitten. En hij staat! En ik ben er heel blij mee. De klok waar het uiteindelijk om draaide.

En het is dan niet alleen de klok maar meer de tijd die erin staat. Ik wilde graag een tijd erin die of op mij sloeg of op mijn moeder. Nou ik ging dus voor mijn geboortetijd…..maar ik was toch nieuwsgierig naar de tijd van overlijden van mijn mams, omdat ik niet beter weet of dat is rond 8.45. Nou hier komt het hoor. Ik belde mijn broer, waar zei toen verbleef en ook overleed en die wist mij te vertellen dat ze om 7.10 was overleden…..WHATTT zei ik.., ik ben namelijk geboren om 19.10 savonds!!

Je snapt dat dit even heel bizar was voor mij maar ook weer een win win situatie want ik kon dus nu beide tijden zetten eigenlijk …..tien over zeven.

Ik ben er blij mee, en nee ik ben nog niet klaar haha, want die vraag ga ik natuurlijk krijgen. Ik ga nu nog wat laten doorlopen van mijn schouders naar mijn nek, en nog wat op mijn andere sleutelbeen en dan richting mijn benen. Maar goed, daar moet ik nog even mee wachten want de shop is dicht en dat is logisch 😉

reactie's

reactie's

13 gedachten over “Tattoo update

  1. Prachtig, zo de tijd, met twee betekenissen. Zelf ben ik niet van de tattoo’s maar vind dit erg mooi.

  2. Dat is een bijzonder toeval zeg! Fijn dat je het verhaal achter de klok uitlegt. Ik wilde al gaan typen: ‘Wat betekent de klok?’ Ik werd op mijn wenken bediend : )

  3. Bijzonder om te lezen dat al die tattoos verband met elkaar hebben, dat het niet zo maar losse tattoos zijn. Heeft het feit dat je ze alleen met zwarte inkt laat doen ook een speciale reden of vind je dat gewoon mooier?

  4. Wat een mooi verhaal over de tijd op de klok zeg! Mooie betekenissen.

  5. wat een bijzonder verhaal zeg, krijg je toch kippenvel van?

  6. Heel leuk om een verhaal achter jouw tattoeages te hebben en ook heel speciaal beide tijdstippen. De cirkel van het leven zeg maar. Benieuwd naar jouw toekomstige tattoeages.

  7. Ik vind je tattoo erg mooi en fijn dat je het verhaal erachter met ons wilde delen!

  8. Waw knap zeg! En erg mooi die symboliek erachter!!! Gelukkig was je er nog net op tijd bij om ze te laten zetten…

  9. Dat is wel bizar zeg die tijd! Hij is erg mooi geworden!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: